Takie fajne fotki wychodza z choinkowymi lobuzami <rotfl>
*Kostek*Sonia*Rominka*
- yamaha
- Genius Loci
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Eeeee, babeczki, nie badzcie cienkie Bolki (nic wspolnego z Fusiowym Bolkiem
).
- fado123
- Agilisowy Rezydent
posiadzasz przepiekne koty ale neva mnie oczarowal fantastyczna gromadka <mrgreen>
- Neta
Cudne zdjęcia Cedrika z siostrzenicą
Aż się sama micha cieszy <mrgreen> <tańczy>
Jak tam wasze brzuszki? Lepiej już?
Kciukasy trzymamy z Amisią <ok> <ok> <ok>
Jak tam wasze brzuszki? Lepiej już?
Kciukasy trzymamy z Amisią <ok> <ok> <ok>
- elsa
Witamy się i my!
Jak mnie smuteczki dopadają to się nie odzywam, bo czasami jest tak, że nie mogę sobie znaleźć miejsca. Na szczęście teraz już wszystko, wszystko dobrze <serce> Jak Sonia doszła do siebie, tak Kostkowi się pogorszyło, z luźnej kupy zrobiła się woda, która mega podrażniła mu dupkę. Miał całą spuchniętą, wielkości jajka dosłownie...śmiem twierdzić, że odstawienie mokrego tak na niego podziałało. On zawsze słabo tolerował suchą karmę, a jak przyszło mu ją jeść w momencie kiedy miał problemy jelitowe, to wszystko się pogłębiło. Przeczytałam w internecie, że w przypadku problemów jelitowych suchą się odstawia, bo podrażnia i chyba u nas się to zadziało. Leki pomogły, czyli smecta i probiotyki, dupkę smarowałam Tridermem, uff, dzisiaj kupa była super, a i zadek już zaleczony. Cieszę się, że wyszliśmy na prostą, oby to był nasz pierwszy i ostatni raz!
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa <serce> Z całą moją załogą serdecznie Was pozdrawiamy i szykujemy kolejną porcyjkę zdjęć <mrgreen>
Jak mnie smuteczki dopadają to się nie odzywam, bo czasami jest tak, że nie mogę sobie znaleźć miejsca. Na szczęście teraz już wszystko, wszystko dobrze <serce> Jak Sonia doszła do siebie, tak Kostkowi się pogorszyło, z luźnej kupy zrobiła się woda, która mega podrażniła mu dupkę. Miał całą spuchniętą, wielkości jajka dosłownie...śmiem twierdzić, że odstawienie mokrego tak na niego podziałało. On zawsze słabo tolerował suchą karmę, a jak przyszło mu ją jeść w momencie kiedy miał problemy jelitowe, to wszystko się pogłębiło. Przeczytałam w internecie, że w przypadku problemów jelitowych suchą się odstawia, bo podrażnia i chyba u nas się to zadziało. Leki pomogły, czyli smecta i probiotyki, dupkę smarowałam Tridermem, uff, dzisiaj kupa była super, a i zadek już zaleczony. Cieszę się, że wyszliśmy na prostą, oby to był nasz pierwszy i ostatni raz!
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa <serce> Z całą moją załogą serdecznie Was pozdrawiamy i szykujemy kolejną porcyjkę zdjęć <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, że sytuacja opanowana
Oczywiście czekam z niecierpliwością na nowa porcje zdjęć
Oczywiście czekam z niecierpliwością na nowa porcje zdjęć
- Neta
Suuupeerr <tańczy> <tańczy> <tańczy> No to a kysz już wszelkie komplikacje i smutki <!> <!>
Ściskamy mocno Ciebie
i kocią ferajnę
Aaa... mówisz, że zdjęcia będą... <mrgreen>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ściskamy mocno Ciebie
Aaa... mówisz, że zdjęcia będą... <mrgreen>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
I tego się trzymajmyelsa pisze: Cieszę się, że wyszliśmy na prostą, oby to był nasz pierwszy i ostatni raz!
- elsa
Ale Wy jesteście kochane, dzięki za wszystko!
Zdjęć jak zawsze za dużo, przebieram, ogarniam...a tymczasem idę pooglądać Wasze pikne futra i zobaczyć co nowego w kocim świecie <serce>
Zdjęć jak zawsze za dużo, przebieram, ogarniam...a tymczasem idę pooglądać Wasze pikne futra i zobaczyć co nowego w kocim świecie <serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, że już po wszystkim 
- dor71ta
Cześć, masz wspaniale, piękne koty, ale jakie Ty robisz zdjęcia!!!!!!!Normalnie pchają mi się na usta słowa córki (kiedy była młodsza) "SĄ MEGA"!!!!!:)))