Tajga
- elsa
Re: Tajga
Haha <lol> To by było <mrgreen> Ale myślę, że ozon nie byłaby zainteresowana, gdyż mój brat to podlotek, 23 lata ma, 15 lat starszy ode mnie <gwiżdże>yamaha pisze:<lol> Zaraz sie okaze, ze to brat Elsy <lol>
To mój ma aż 5 sióstr <mrgreen> On rodzyn najmłodszy. A w Pile jakby co mieszka moja bliźniaczkaozon pisze:No, to by było <mrgreen> Ale nie, P. nie miał siostry
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Dzisiaj u nas wielkie święto - Tajga jest z nami od dwóch lat
I tak sobie trwamy z TŻ w permanentnym zachwycie <zakochana> No, może poza trudnymi początkami, ale to było tak dawno temu, że kto by o tym pamiętał <mrgreen>
Tajga uważa, że to dzień jak co dzień i beztrosko wietrzy mieszkanie. A że pańcia kicha i szczęka zębami, cóż, kto nie ma futerka, niech cierpi <mrgreen>

I jeszcze Tajga, jakiej chyba jeszcze nie znacie, czyli Tajga Alpinistka

Tajguniu, moja kochana, cieszę się, że chciałaś zamieszkać właśnie u nas. Jesteś dla mnie najpiękniejszym prezentem od losu
I tak sobie trwamy z TŻ w permanentnym zachwycie <zakochana> No, może poza trudnymi początkami, ale to było tak dawno temu, że kto by o tym pamiętał <mrgreen>
Tajga uważa, że to dzień jak co dzień i beztrosko wietrzy mieszkanie. A że pańcia kicha i szczęka zębami, cóż, kto nie ma futerka, niech cierpi <mrgreen>

I jeszcze Tajga, jakiej chyba jeszcze nie znacie, czyli Tajga Alpinistka

Tajguniu, moja kochana, cieszę się, że chciałaś zamieszkać właśnie u nas. Jesteś dla mnie najpiękniejszym prezentem od losu