Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus i Madox

Post autor: Beate »

:party: :party: :party:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

To teraz mow, czego Magnus naobiecywal "Przydomniakom" <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Jedyne co obiecał to naciągać pancię na saszetki Catz Finefood, których on i tak nie zje.. i że całe zapasy będą szły to Lolka i trojaczków <lol>

Poza tym będzie się zajmował jedynie leżeniem na półeczce i wyglądaniem kremowo <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Fusiu pisze:Jedyne co obiecał to naciągać pancię na saszetki Catz Finefood, których on i tak nie zje.. i że całe zapasy będą szły to Lolka i trojaczków <lol>

Poza tym będzie się zajmował jedynie leżeniem na półeczce i wyglądaniem kremowo <lol> <lol> <lol>

<lol> <lol> <lol>
no to i tak lepiej niż nasi politycy, Sołtys przynajmniej obiecuje rzeczy realne do spełnienia :ok: <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Fusiu pisze:Jedyne co obiecał to naciągać pancię na saszetki Catz Finefood, których on i tak nie zje.. i że całe zapasy będą szły to Lolka i trojaczków <lol>

Nawet jagnięcinki z króliczkiem? <diabeł>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

To jest jedyny smak, który łaskawie podje. <lol>

Zresztą Madox też coraz mniej chętnie je mokre. Wybitnie chrupkowych mam chłopaków. Magnus jednak prawie codziennie je mięsko z FC, a Madox jeszcze się nie da tknąć w tym temacie :-|
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

To u nas CFF schodzi, ale wybiórczo. Powinni mieć w Zooplusie opcję "skomponuj swój zestaw", żebym mogła mieć w paczce te konkretne 6 smaków, które kot mi wsuwa <lol>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

yamaha pisze::party: :party: :party: :party:

Maaaaaaago ! Manitka ! Anka !
Chodzcie na chwile !
Glowe sobie dam ucicac, ze tutaj bedziecie ZA glosami zza granicy :haha:

Soltysuj nam kolejne 10 lat, Magnusiku :kotek: :kotek: :kotek:
no i takimi argumentami to Yam mnie może3 przekonać <lol>

dla Magnuska :kotek:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Fusiu pisze:Elsa, czy Ty wykorzystujesz moją wielką i bezgraniczną miłość do Kostka? Wiesz,że jemu nie odmówię i będę musiała porozmawiać poważnie z Magnusem. Choć on to uparciuch jest troszkę <lol> <lol>

Swego czasu Magnus jako najmniej miziasty kot świata zapoczątkował klub VIC (very important Cat), do którego może dołączyć każdy kot, który ponad swoją godność uważa siedzenie na kolanach..

Co prawda większość stołków już zajęta, ale zawsze można coś pokombinować <rotfl> <rotfl>
Nie śmiem nadwyrężać sołtysowej pozycji, ale właśnie może w imię tej miłości coś da się zrobić? <mrgreen> Takie mamy czasy, że pomoc koleżeńska może zdziałać cuda <lol> Taaa, to tak na przyszłość, jakby jakiś stołeczek akurat się zwolnił, my cierpliwi <ok>

yyy, siedzenie na kolanach powiadasz? Jeszcze się szkolimy w tym temacie <mrgreen>

Nowe fotki Sołtysa tylko mnie utwierdzają w tym, że wybór był jedyny słuszny! Piękny ci on, cudo kremowe! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

I Madoxika dojrzałam, on tak samo piękny, to w tej rodzinie norma <zakochana> <serce> <zakochana> Jak przyjmuje sukcesy brata? <mrgreen>
Zablokowany