Magnus i Madox
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Re: Magnus i Madox
To teraz mow, czego Magnus naobiecywal "Przydomniakom" <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jedyne co obiecał to naciągać pancię na saszetki Catz Finefood, których on i tak nie zje.. i że całe zapasy będą szły to Lolka i trojaczków <lol>
Poza tym będzie się zajmował jedynie leżeniem na półeczce i wyglądaniem kremowo <lol> <lol> <lol>
Poza tym będzie się zajmował jedynie leżeniem na półeczce i wyglądaniem kremowo <lol> <lol> <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Fusiu pisze:Jedyne co obiecał to naciągać pancię na saszetki Catz Finefood, których on i tak nie zje.. i że całe zapasy będą szły to Lolka i trojaczków <lol>
<lol> <lol> <lol>
no to i tak lepiej niż nasi politycy, Sołtys przynajmniej obiecuje rzeczy realne do spełnienia
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Nawet jagnięcinki z króliczkiem? <diabeł>Fusiu pisze:Jedyne co obiecał to naciągać pancię na saszetki Catz Finefood, których on i tak nie zje.. i że całe zapasy będą szły to Lolka i trojaczków <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
To jest jedyny smak, który łaskawie podje. <lol>
Zresztą Madox też coraz mniej chętnie je mokre. Wybitnie chrupkowych mam chłopaków. Magnus jednak prawie codziennie je mięsko z FC, a Madox jeszcze się nie da tknąć w tym temacie
Zresztą Madox też coraz mniej chętnie je mokre. Wybitnie chrupkowych mam chłopaków. Magnus jednak prawie codziennie je mięsko z FC, a Madox jeszcze się nie da tknąć w tym temacie
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
To u nas CFF schodzi, ale wybiórczo. Powinni mieć w Zooplusie opcję "skomponuj swój zestaw", żebym mogła mieć w paczce te konkretne 6 smaków, które kot mi wsuwa <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
no i takimi argumentami to Yam mnie może3 przekonać <lol>yamaha pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
Maaaaaaago ! Manitka ! Anka !
Chodzcie na chwile !
Glowe sobie dam ucicac, ze tutaj bedziecie ZA glosami zza granicy![]()
Soltysuj nam kolejne 10 lat, Magnusiku![]()
![]()
dla Magnuska
- elsa
Nie śmiem nadwyrężać sołtysowej pozycji, ale właśnie może w imię tej miłości coś da się zrobić? <mrgreen> Takie mamy czasy, że pomoc koleżeńska może zdziałać cuda <lol> Taaa, to tak na przyszłość, jakby jakiś stołeczek akurat się zwolnił, my cierpliwi <ok>Fusiu pisze:Elsa, czy Ty wykorzystujesz moją wielką i bezgraniczną miłość do Kostka? Wiesz,że jemu nie odmówię i będę musiała porozmawiać poważnie z Magnusem. Choć on to uparciuch jest troszkę <lol> <lol>
Swego czasu Magnus jako najmniej miziasty kot świata zapoczątkował klub VIC (very important Cat), do którego może dołączyć każdy kot, który ponad swoją godność uważa siedzenie na kolanach..
Co prawda większość stołków już zajęta, ale zawsze można coś pokombinować <rotfl> <rotfl>
yyy, siedzenie na kolanach powiadasz? Jeszcze się szkolimy w tym temacie <mrgreen>
Nowe fotki Sołtysa tylko mnie utwierdzają w tym, że wybór był jedyny słuszny! Piękny ci on, cudo kremowe! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- elsa
I Madoxika dojrzałam, on tak samo piękny, to w tej rodzinie norma <zakochana> <serce> <zakochana> Jak przyjmuje sukcesy brata? <mrgreen>