*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: norka »

elsa ja jak do Ciebie zaglądam to nie wiem co pisać, słów zachwytu mi już brak :-)

to sobie powzdycham i tak głośno że nad morzem będzie słychać :-) :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

OOOO jaaaaa pierdziuuuuuuuuuu :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
padłam..... daj mi chwile na pozbieranie się.....

......otrzepnę się z kurzu.....

......i nadal nie wiem co napisać.... Jejkuś jakie to Twoje stadko jest cudniaste <serce> <serce> <serce> Jak bym miała wybrać 1 ulubionego kociaka to miałabym ogromny problem <gwiżdże> Kostek pięny, pregowany nocek z tymu cudnymi oczyskami..... dziewczyny co jedna to ładniejsza <zakochana> Wieć nie wybieram <mrgreen> ubóstwiam wzystkich tak samo :kotek: :kotek: :kotek:

ps u mnie ostatnio choinka jest jest tematem numer jeden. Ubierać czy nie?? <lol>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

No wymiękam... wiedziałam, że miały być zdjęcia i jak się wreszcie do komputera dorwałam to musiałam ich szukać cztery strony do tyłu <shock> Co się w tym wątku wyprawia... normalnie nie można nadążyć :haha:

Ale do rzeczy... tylko co ja Ci mam kochana napisać czego Ty jeszcze nie wiesz... <gwiżdże>
Przepiękne FOTY <pokłon> Przepiękne KOTY <pokłon> mogę sobie tylko wyobrazić jak musi być u Was wesoło <mrgreen>
Kostek cudowny dostojny pan domu, kremowa chmurka taka zwiewna i eteryczna, choć momentami groźnym wzrokiem spogląda więc pewnie i charakterek ma <lol> Ale RUDA... :mdleje: :mdleje: :mdleje: No RUDA jest po prostu BOSKA <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Dziewczyny, jesteście niemożliwe! Dziękuję Wam bardzo, to ja nie wiem co powiedzieć, bo zawstydzacie mnie! <oops>

Cieszę się na tyle miłych słów, Wasz entuzjazm jest budujący!

Dla Was -> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Rominka jest właśnie bardzo eteryczna, spokojna nasza laleczka, mały ciaputek przekochany! Jej słodycz nie ma granic, po prostu rozczulająca na maksa! Charakterek ma tylko wyłącznie dla Sonii, jak coś jej nie pasuje, to swoje zrobi, łapką pacnie! Jest najgrzeczniejsza z całego stada, popatrzy sobie z daleka na wszystkich, troszkę się pobawi, ma chwilę szaleństwa, ale wszystko jest takie wyważone i subtelne <serce>

Sonia to mała trzpiotka, jest pierwsza do zabawy (ale nie przy miskach, tylko tu ustępuje Romince, hihi ), to ciekawska i zwinna pantera. Wszędzie jej pełno, lubi broić <mrgreen> Jest również łagodna z charakteru (obie dziewczynki są bardzo ujmujące pod tym względem), w lecznicy zadziwiała spokojem i cierpliwością, kochana dzielnisia <serce> Nazywano ją okrągła główka, no ale to nie dziwi, hihi <mrgreen> Nasz rudy szalony skarbek!

No a Kostek to Kostek, kiedyś łobuziak, a teraz stonowany kocurro, który przychodzi po porację głasków z samego rana i uwielbia spać z Nataszką na jej piętrowym łóżku. Moje nagminne pieszczoty znosi bardzo dzielnie, jedynie czego nie toleruje, to czesania od strony podwozia <mrgreen> Uwielbiam go nosić i całować, pomimo tego, że słuszna waga 6 kilo z kawałkiem potrafi obciążyć kręgosłup <mrgreen>

Wszystkie razem są spełnieniem naszych marzeń <serce>
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

elsa pisze: Wszystkie razem są spełnieniem naszych marzeń <serce>
Przyjemnie czytać o czyimś szczęściu ;-))
Ile ja się nasłuchałam, że kupujemy kota.. A przecież w życiu chodzi o to, by spełniać swoje marzenia :ok:
edytaagata

Post autor: edytaagata »

Nie no ja juz nie napiszę nic, co by nie było napisane. CUUUUUUUUUUUUDNE zdjecia, no nie mogę, jak wczoraj zobaczyłam to do dzis nie mogę do siebie dojsc. Jak tak mozna robic superowe zdjecia??? no jak??
Koty obłędne, bez dwoch zdan, co jeden to ładniejszy i do tego tyle szcześcia dają,
no to ja dodam dla kazdego z Was po ogromnym buziaku!!!!!
Awatar użytkownika
elsa

Co do choinki, to nie wiem sama, zobaczę czy te bombki fajne, które zamówiłam <lol> Brzydkie - nie ubieram, ładne - się zobaczy <mrgreen> Nie, no jakoś sobie nie wyobrażam świąt bez drzewka, więc może bombki poprzyklejam na super glue <gwiżdże>

Dziękuję raz jeszcze dziewczynki! <serce> Tyle miłych słów mi tu prawicie, że zawstydzam się <oops>

Zdjęcia jakoś tak same wychodzą 8-) Widzę te moje futerka i bez zastanowienia łapię za aparat, chciałabym uwiecznić każdą chwilę, tak szybko rosną...

Odwzajemniamy głaski u buziaki, bo tylko tyle możemy zrobić! :redrose:

Natashas pisze:
elsa pisze: Wszystkie razem są spełnieniem naszych marzeń <serce>
Przyjemnie czytać o czyimś szczęściu ;-))
Ile ja się nasłuchałam, że kupujemy kota.. A przecież w życiu chodzi o to, by spełniać swoje marzenia :ok:
A u mnie było: co 3 koty??? To będziecie mieć "wesoło" (z podtekstem uszczypliwym), a jak dacie radę, a to one nie będą się kłócić, a gdzie wstawisz kuwetę, bla bla bla. A teraz zazdroszczą jak widzą zdjęcia <rotfl> Także swoje marzenia TRZEBA spełniać i nie oglądać się na innych!
Awatar użytkownika
elsa

Dzisiaj na szybko Kostek w roli głównej :)

Ej, Sonia, chodź na pięterko!

Obrazek

Już sprawdzam...no nikt nie patrzy!

Obrazek

Z tej strony też nikt nie podgląda!

Obrazek

I jak na przejściu dla pieszych, ponownie z lewej nikogo nie widać <mrgreen>

Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana>
A jak oni tam wchodza ? Schodek po schodku (znaczy caly kot na jedym schodku, potem na drugim itp. ?)
Awatar użytkownika
elsa

Tak, schodek po schodku, ale przednie łapki na stopniu wyżej i tak, no jak ludzie wchodzą, hihi <mrgreen>
Zablokowany