Oscar SRS & Gucci BRI

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Re: Oscar SRS & Gucci BRI

Post autor: Beate »

<zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

[quote="yamaha"]<zakochana> <zakochana>
Chyba idzie zima ;-))

Bo się tak tulą do siebie? <oops> Oj, to ja ich muszę rozganiać, bo nie chcę srogiej zimy :->
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Kocham takie widoki, chociaż nie wiem jak to z zimą pogodzić, a tym bardziej srogą, bo nie lubię marznąć i śniegów padających, które za chwilę wyglądają jak jedna wielka breja...ale ja tu gadu gadu, a tu takie cudne przytulanki czekają na komplementy! Piękni jesteście, do zakochania! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Cudne zdjecie <zakochana> idealnie pasuje na avatarek :-) Widać, że chłopaki się zaakceptowali, super już u Was!! Troszkę zazdroszczę bo u mnie owczem, siedzą też obok siebie, czasem leżą ale jeszcze nie spali nigdy przytuleni do siebie :-| a u Ciebie to pewnie na porządku dziennym ;-))
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

<serce> Piękny widok <zakochana> :kotek: :kotek:
U nas też zimy nie będzie.... ;-))
Awatar użytkownika
oleena

dagusia pisze:Cudne zdjecie <zakochana> idealnie pasuje na avatarek :-) Widać, że chłopaki się zaakceptowali, super już u Was!! Troszkę zazdroszczę bo u mnie owczem, siedzą też obok siebie, czasem leżą ale jeszcze nie spali nigdy przytuleni do siebie :-| a u Ciebie to pewnie na porządku dziennym ;-))
Często śpią razem na drapaku albo parapecie, czasem się wzajemnie myją, choć bywa że dochodzi także do ataków, ale są one sporadyczne. Charaktery kocurków wzajemnie się dopełniają i stąd ta symbioza :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

To chyba przyjaźń jest :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
dagusia

Ale superaśnie- u nas różnie jest. Raz siedzą obok siebie, innym razem Eufi na gorze w sypialni a Gaspi w salonie :-? Mam nadzieje, że doczekam się momentu, jak zasną przytuleni <gwiżdże>
Awatar użytkownika
oleena

dagusia pisze:Ale superaśnie- u nas różnie jest. Raz siedzą obok siebie, innym razem Eufi na gorze w sypialni a Gaspi w salonie :-? Mam nadzieje, że doczekam się momentu, jak zasną przytuleni <gwiżdże>
Może to zależy od ilości przestrzeni? Moje mają tylko jeden poziom o pow. ok. 30 metrów, więc siłą rzeczy są na siebie skazane;) Mam z nimi natomiast inny problem- pomimo dwóch kuwet korzystają obydwaj z jednej :-///// Próbowałam sprawdzić o co chodzi- czy o miejsce czy o rozmiar, ale ich wybory padały tak różnie, że nie udało mi się znaleźć logicznego wytłumaczenia takiego stanu rzeczy. Nie wiem jak ich zachęcić do korzystania z dwóch kuwet :-| Poza tym zauważyłam też inne zjawisko- chodzą do kuwety jeden po drugim i myślę, że to raczej nie jest kwestia zgrania pęcherzy i jelit tylko celowe działanie :-///// Jak jestem w domu to z reguły od razu po wizycie któregoś kota w kuwecie idę ją wyczyścić i czasem wychodzi to tak, że biegam tak ze 4 razy pod rząd, bo jak wyczyszczę po jednym to zaraz wchodzi drugi, a za parę minut znowu wchodzi ten pierwszy i za kolejnych kilka minut wchodzi ten drugi...I za każdym razem są to wizyty "owocne". Wydaje mi się, że to nie jest normalne, ale nie wiem jak temu zaradzić <hm>
Awatar użytkownika
dagusia

U mnie z kuwetami jest różnie. Euphi ma tylko swoja ulubioną na dole. Nawet jak Gaspiego nie było to stała jedna u gory, druga na dole- tej u gory wogle nie używała <roll> Przestawiałam ją kilka razy bo myślałam, że miejsce jej nie pasuje ale niestety.... woli na dole i kropka :-) Do tego stopnia, że całkiem niedawno Gaspi robił qpala a ta weszła mu do środka i zrobiła sobie siku :haha: :haha: :haha: nawet nie poczekała aż skonczy <lol>
Gaspi używa na szczescie oby dwóch. Sporadycznie Eufulkowi też się zdarzy załatwić na piętrze, ale to mogę policzyć na palcach jednej ręki :-)
Zablokowany