Oscar SRS & Gucci BRI
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
<zakochana> <zakochana>
- oleena
[quote="yamaha"]<zakochana> <zakochana>
Chyba idzie zima
Bo się tak tulą do siebie? <oops> Oj, to ja ich muszę rozganiać, bo nie chcę srogiej zimy :->
Chyba idzie zima
Bo się tak tulą do siebie? <oops> Oj, to ja ich muszę rozganiać, bo nie chcę srogiej zimy :->
- elsa
Kocham takie widoki, chociaż nie wiem jak to z zimą pogodzić, a tym bardziej srogą, bo nie lubię marznąć i śniegów padających, które za chwilę wyglądają jak jedna wielka breja...ale ja tu gadu gadu, a tu takie cudne przytulanki czekają na komplementy! Piękni jesteście, do zakochania! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- dagusia
Cudne zdjecie <zakochana> idealnie pasuje na avatarek :-) Widać, że chłopaki się zaakceptowali, super już u Was!! Troszkę zazdroszczę bo u mnie owczem, siedzą też obok siebie, czasem leżą ale jeszcze nie spali nigdy przytuleni do siebie
a u Ciebie to pewnie na porządku dziennym 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
<serce> Piękny widok <zakochana>
U nas też zimy nie będzie....
U nas też zimy nie będzie....
- oleena
Często śpią razem na drapaku albo parapecie, czasem się wzajemnie myją, choć bywa że dochodzi także do ataków, ale są one sporadyczne. Charaktery kocurków wzajemnie się dopełniają i stąd ta symbiozadagusia pisze:Cudne zdjecie <zakochana> idealnie pasuje na avatarek :-) Widać, że chłopaki się zaakceptowali, super już u Was!! Troszkę zazdroszczę bo u mnie owczem, siedzą też obok siebie, czasem leżą ale jeszcze nie spali nigdy przytuleni do siebiea u Ciebie to pewnie na porządku dziennym
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
To chyba przyjaźń jest

- dagusia
Ale superaśnie- u nas różnie jest. Raz siedzą obok siebie, innym razem Eufi na gorze w sypialni a Gaspi w salonie
Mam nadzieje, że doczekam się momentu, jak zasną przytuleni <gwiżdże>
- oleena
Może to zależy od ilości przestrzeni? Moje mają tylko jeden poziom o pow. ok. 30 metrów, więc siłą rzeczy są na siebie skazane;) Mam z nimi natomiast inny problem- pomimo dwóch kuwet korzystają obydwaj z jednejdagusia pisze:Ale superaśnie- u nas różnie jest. Raz siedzą obok siebie, innym razem Eufi na gorze w sypialni a Gaspi w salonieMam nadzieje, że doczekam się momentu, jak zasną przytuleni <gwiżdże>
- dagusia
U mnie z kuwetami jest różnie. Euphi ma tylko swoja ulubioną na dole. Nawet jak Gaspiego nie było to stała jedna u gory, druga na dole- tej u gory wogle nie używała <roll> Przestawiałam ją kilka razy bo myślałam, że miejsce jej nie pasuje ale niestety.... woli na dole i kropka :-) Do tego stopnia, że całkiem niedawno Gaspi robił qpala a ta weszła mu do środka i zrobiła sobie siku
nawet nie poczekała aż skonczy <lol>
Gaspi używa na szczescie oby dwóch. Sporadycznie Eufulkowi też się zdarzy załatwić na piętrze, ale to mogę policzyć na palcach jednej ręki :-)
Gaspi używa na szczescie oby dwóch. Sporadycznie Eufulkowi też się zdarzy załatwić na piętrze, ale to mogę policzyć na palcach jednej ręki :-)