Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Cały miesiąc kocich urodzin??? <mrgreen> Ta koncepcja się TŻ naprawdę spodoba <mrgreen> A Tajga jest najprawdopodobniej kwietniowa <gwiżdże>jasminka pisze:A dlaczego nie może ? ja przyjęłam że nasza Lolcia jest z września i cały miesiąc ma urodzinki :-)ozon pisze: A że bidula urodzin nie może obchodzić, to takie nadprogramowe życzenia - sama radość
Kochane moje, bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za życzenia
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
ok kwiecień to dobry miesiąc <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> np ja mam też wtedy urodziny <gwiżdże> bedziemy razem z Tajgunią świętowaćozon pisze:Cały miesiąc kocich urodzin??? <mrgreen> Ta koncepcja się TŻ naprawdę spodoba <mrgreen> A Tajga jest najprawdopodobniej kwietniowa <gwiżdże>jasminka pisze:A dlaczego nie może ? ja przyjęłam że nasza Lolcia jest z września i cały miesiąc ma urodzinki :-)ozon pisze: A że bidula urodzin nie może obchodzić, to takie nadprogramowe życzenia - sama radość![]()
Kochane moje, bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za życzenia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Oooo, widzisz jak fajnie
A tok myślenia TŻ poszedł dokładnie w tę stronę, którą przewidywałam - To chyba co tydzień prezent, nie? Ale lepiej to by było codziennie <gwiżdże>
<lol> <lol> <lol>
A tok myślenia TŻ poszedł dokładnie w tę stronę, którą przewidywałam - To chyba co tydzień prezent, nie? Ale lepiej to by było codziennie <gwiżdże>
<lol> <lol> <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Asiu, ja spóźniona dość mocno, ale co tam :-)
Sto lat z okazji urodzin, dużo zdrowia i szczęścia

Sto lat z okazji urodzin, dużo zdrowia i szczęścia
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ja dla Fusia przyjęłam,że urodził się w dniu moich urodzin, a co!? <lol> <lol>
Mniej więcej się zgadzało... ale całkiem być może że jednak mniej niż więcej <rotfl>
Pomysł całomiesięcznych urodzin też jest bardzo ciekawy <roll> <roll> <diabeł>
Mniej więcej się zgadzało... ale całkiem być może że jednak mniej niż więcej <rotfl>
Pomysł całomiesięcznych urodzin też jest bardzo ciekawy <roll> <roll> <diabeł>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Swoich nie przewalczę, bo TŻ zawsze może użyć koronnego argumentu pt. To ja przyniosłem Tajgę do domu <lol> ale jego są w styczniu... Podsunę mu też tę koncepcję, zobaczymy, która mu się bardziej spodoba <mrgreen>Fusiu pisze:Ja dla Fusia przyjęłam,że urodził się w dniu moich urodzin, a co!? <lol> <lol>
Aguś, na dobre życzenia zawsze jest dobry czasAgnieszkaP pisze:Asiu, ja spóźniona dość mocno, ale co tam :-)
Sto lat z okazji urodzin, dużo zdrowia i szczęścia![]()
![]()
![]()
![]()