to fakt, robi wrażenie. Ile ona ma tych "kudłów" <shock>yamaha pisze:Kudlata na lonie natury![]()
![]()
![]()
*Kostek*Sonia*Rominka*
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
-
edytaagata
Jak zwykle brak słow. Jest mi trudno pisać w tym watku, bo co??? cudne jak zawsze??? no ale tak :cudne jak zawsze!!
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O to to, lepiej bym tego nie ujęłaanex pisze:yy..co ja miałam? A, wiem. Zemdleć:
<serce> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Rewelacyjna sesja! Kosek obłędny, a dziewczynki cudnie eteryczne! KOCHAM
Rewelacyjna sesja! Kosek obłędny, a dziewczynki cudnie eteryczne! KOCHAM
- anex
Elsa, to może zrobiłabyś zdjęcia jakiejś dżdżownicy, jak już będziesz hasać po ogrodzie? Zobaczymy wtedy i porównamy, czy to magia obiektywu, czy może bardziej cudnej gromady futrzaków..? ;) <rotfl>alakin pisze:Ja już nie wiem, czy te koty są takie piękne ...czy wszystko w Twoim obiektywie wychodzi doskonałe <hm>![]()
Cudne <serce> <serce> <serce>
- dagusia
Albo pajaka hehe bo większość z nas się ich boi więc to będzie dobre porównanieanex pisze:Elsa, to może zrobiłabyś zdjęcia jakiejś dżdżownicy, jak już będziesz hasać po ogrodzie? Zobaczymy wtedy i porównamy, czy to magia obiektywu, czy może bardziej cudnej gromady futrzaków..? ;) <rotfl>alakin pisze:Ja już nie wiem, czy te koty są takie piękne ...czy wszystko w Twoim obiektywie wychodzi doskonałe <hm>![]()
Cudne <serce> <serce> <serce>
z "przykroscia" stwierdzam, że to jednak koty są takie ladne ale test musi być <mrgreen>
- Aleex
- Kontakt:
PRZEPIĘKNE - wszystko: córcia, koty (i zdjęcia) <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No kurde litości nie masz kobieto

Cudowności, śliczności, piękności, w totka nie graj, limit szcześcia wykorzystalaś <diabeł>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Cudowności, śliczności, piękności, w totka nie graj, limit szcześcia wykorzystalaś <diabeł>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- gloria
Cudne koty i zdjęcia! Zazdroszczę tej kociej klęski urodzaju!!!
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dzieci rosną jak na drożdżach <shock>
Przecudowne kociaste na łonie natury <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Przecudowne kociaste na łonie natury <zakochana> <zakochana> <zakochana>