Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)

Post autor: asiak »

Ta myszka nieźle ja wymęczyła <lol>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Ale wspaniała niespodzianka! <ok> <ok> <ok> <ok>

I Amisia jak się cudnie bawi <zakochana> <zakochana> <zakochana>

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Piękna niespodzianka :ok: Widać, że mama Sylwia dba o swoją dziewczynkę. Godne podziwu :ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Przepiękny widok uchwycony na parkingu, zazdroszczę :ok:

A prezent niespodzianka świetny i jak fajnie przyjęty <zakochana>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Becia pisze:Piękna niespodzianka :ok: Widać, że mama Sylwia dba o swoją dziewczynkę. Godne podziwu :ok: :ok: :ok:
:kotek: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Sylwia
Hodowca
Hodowla: Pretty Baloo*PL
Kontakt:

Post autor: Sylwia »

<serce> <serce> <serce>
Najkochańsze moje - dziękuję <zakochana>
Amisiu, tak myślałam, że myszka Ci się spodoba i bardzo, bardzo się cieszę, że sprawiła Ci tyle radości <serce>
Smakołyki pewnie mamusia zostawiła na jakąś specjalną chwilę, ale mam nadzieję koteńko, że ona szybko nastąpi, rozumiem, że jak każdy Balooś nie możesz się już ich doczekać <lol>

Bardzo mi ciepło na serduchu, że upominek niespodzianka sprawił Wam kochane tyle radości
(i wzruszenia - u mnie też gdy czytam wieści od Was, kurcze jednak mientka jestem ;-)) )

Jeszcze raz dla Amisi sto kocich lat i by wszystkie były tak radosne dla Was jak do tej pory dziewczyny kochane :kiss: <serce>

Co do widoków, które Aneta ma na codzień.... <zakochana>
Byłam, widziałam i zakochałam się, Anetka o tym wie <zakochana>
Zupełnie inaczej biegnie dzień niż w wielkim, zakorkowanym mieście, gdy można rozkoszować się takim krajobrazem - może uda mi się kiedyś przenieść w tak piękne rejony <roll>
A na razie, postaram się tak zorganizować by jeszcze choć na jeden dzień odwiedzić Was tej jesieni :-) :kiss:
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

To była wspaniała niespodzianka Dziewczyny :)
Nie wiem czy możecie sobie wyobrazić moją zaskoczoną minę jak zadzwonił pan, że ma przesyłkę ;) Na moje słowa, że na nic nie czekam wymienił imię i nazwisko i wszystko było jasne :)
Otwieram zewnętrzne opakowanie a tam jak byk: Ami Pretty Baloo*PL <serce> I co robić? Otwierać nie otwierać...? Ostatecznie uznałam, że jako opiekun prawny chyba jednak mogę <lol>

A teraz radości nie ma końca, aż muszę myszę trochę chować, żeby Myszka zdołała trochę ochłonąć ;) A dla własnego dobra muszę ją chować na noc, bo Amisia nabrała zwyczaju znoszenia mi wszystkiego po nocy do łóżka... Kiedyś obudziłam się obok Baldi Mouse i nie było to najmilsze na świecie doświadczenie <lol> Tak więc śmierdziuszki na noc do szuflady, a reszta w pysiu Amisi wędruje po całym świecie ;) I tak budzę się rano z piłeczkami, myszkami, czy wędkami z piórkami <shock> i się zastanawiam czy mam w domu kota czy małe dzieci... <lol> <lol> <lol>

Sylweńku nasz najkochańszy dziękujemy raz jeszcze najpiękniej jak umiemy :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
I cieszymy się straaszieee na to co czytamy... Bo jak piszesz, że jeszcze tej jesieni, to znaczy, że to już bardzo niedługo <tańczy> Hurra !! <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Zapraszamy :kwiatek: Jesienią, zimą, wiosną, latem, i kiedy tylko chcesz :kwiatek:
:kiss:

PS. A ze smakołykami to Amisia troszkę koloryzuje, bo na urodzinki dostała oczywiście swojego najulubieńszego tuńczyka z krabami... i nie tylko <roll>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Piękna niespodzianka i piękna Ami z myszką <zakochana>

Jakbym miała TAKIE widoki z pracy to zupełnie inaczej by mi się chciało wstawać rano :) Cudo! :ok:
Ja bardzo lubię Rabkę :)
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Widoki w mojej pracy to zdecydowanie jeden z pozytywnych jej aspektów :) Z jednej strony widoczne na ostatnim zdjęciu Gorce, z drugiej Babia Góra, a z trzeciej przy dobrej pogodzie nawet kawałek Tatr :) Jest się czym pozachwycać :)

A Rabka? Co z tą Rabką Monia? Mówić mi tu szybciutko :)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Neta pisze:Widoki w mojej pracy to zdecydowanie jeden z pozytywnych jej aspektów :) Z jednej strony widoczne na ostatnim zdjęciu Gorce, z drugiej Babia Góra, a z trzeciej przy dobrej pogodzie nawet kawałek Tatr :) Jest się czym pozachwycać :)

A Rabka? Co z tą Rabką Monia? Mówić mi tu szybciutko :)
Z Rabką jest to, że lubię Gorce, lubię miasto i spędziliśmy tam jakieś 2 lata temu przeuroczy weekend majowy w uroczym pensjonacie :) Ot, sentyment :)
Zablokowany