*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
oleena

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: oleena »

Kocury pięknie się prezentują wśród zieleni <zakochana> Postuluję o więcej zdjęć na łonie natury :kwiatek:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

dagusia pisze:
anex pisze:
alakin pisze:Ja już nie wiem, czy te koty są takie piękne ...czy wszystko w Twoim obiektywie wychodzi doskonałe <hm> :-?
Cudne <serce> <serce> <serce>
Elsa, to może zrobiłabyś zdjęcia jakiejś dżdżownicy, jak już będziesz hasać po ogrodzie? Zobaczymy wtedy i porównamy, czy to magia obiektywu, czy może bardziej cudnej gromady futrzaków..? ;) <rotfl>
Albo pajaka hehe bo większość z nas się ich boi więc to będzie dobre porównanie :haha:

z "przykroscia" stwierdzam, że to jednak koty są takie ladne ale test musi być <mrgreen>

Hihihihi <lol>

Dziewczyny, test jest banalny, zrobiłabym sobie fotkę bez makijażu i wszystko byłoby jasne, ale nie będę Wam fundować aż tak dużej traumy <rotfl> <rotfl> <rotfl>

Jesteście niezastąpione, tutaj jest moja lecznica - tylko wejdę, przeczytam Wasze wpisy i od razu lepiej się czuję! Czuję się najlepiej - dzięki, dzięki, dzięki! Kochane -> :redrose: :redrose: :redrose: :redrose: :redrose:

U mnie z powodu spraw osobistych małych zastój się zrobił, ale już spieszę nadrobić zaległości i zobaczyć co tam u Was ciekawego kociastego :kotek: :kotek: :kotek:

Za to kociaki cieszą się super zdrowiem, rozrabiają, śpią z nami po łóżkach, ostatnio wszystkie 3 w jednym (zaczyna się ciasno robić <lol> ). Kostek lubi też drzemać w zlewie w łazience <roll> Romci apetyt dopisuje, je za trzech i tak samo traktorzy, Sonia jak zawsze akrobatykę uprawia na różnych sprzętach, a Kostek to mały wymuszacz łakoci - czyli wszystko w normie i bez zmian <mrgreen>

Tym razem zdjęć nie mam, pewnie w weekend się uda. Zielone odpada ze względu na pogodę, ale latem na pewno ogródkowych zdjęć nie zabraknie :-)

Pozdrawiamy Was, Cioteczki, a głaski do futerek lecą :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ekhm, ktoś tu obiecał zdjęcia w weekend.... <gwiżdże> :hidden:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

No, właśnie... co tu tak cicho?
Elsa!....
Awatar użytkownika
elsa

Przepraszam <oops>

Zawsze się zaloguję, chcę zajrzeć przede wszystkim do Was i co? Niedoczas, albo jakieś oklapnięcie mnie dopada...Na przeprosiny zasłonię się kotami i pokażę jak się prezentują, a jutro nadrobię zaległości w wątkach na 1 stronie (bo więcej pomimo szczerych chęci się nie da <roll> ).

U nas wszystko dobrze, Sonia okazała się kradziejką, hihi :) chwyta w zęby na przykład reklamóweczkę z zawartością i ucieka z nią za łóżko <mrgreen> Kostek i Romcia bez zmian, nie nabyli nowych umiejętności, chociaż ku mojemu zdumieniu Kostek zaprezentował ostatnio po trosze umiejętności cyrkowe -> fota na 2 łapach <mrgreen>

Nie miejcie cioteczki za złe naszej pani, że nie dotrzymuje słowa i tak mało się udziela, ona jest z Wami sercem i mówi, że już fot nie będzie nam robiła, bo musi mieć czas na Wasze futerka <serce>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

I znowu nie wiem gdzie oczy podziać <zakochana> <serce> <zakochana>
Rominka z języczkiem, Sonia z córeczką, Kostuś w rozkroku :) No i cała trójka na pięterku <zakochana> :kotek:
<zakochana> <zakochana> <serce> <zakochana>

No i wskazówka: trzeba się postarać, żeby swój wątek na pierwszą stronę wyciągnąć, jeśli się chce żeby Elsa do niego zajrzała :D
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

Nasza zdolna koleżanka i jej piękne zdjecia <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Cuda masz w domu ...futerka kradną kawałek mojego serca <serce>
No muszę to napisać ...koty piękne , ale ta laleczka z nimi <serce>
Awatar użytkownika
elsa

No właśnie, właśnie, to wszystko Wasza wina, że nie zaglądałam <lol>

Dziękuję w imieniu moich brojaków (bo Nataszka dorównuje futrom ;) ) za Wasze cudne słowa <serce> <pokłon>

Nie, no jednak muszę się spinać bardziej i częściej zaglądać, tu tak miło i przyjemnie dzięki Wam! <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Romcia z języczkiem i śpiąca <zakochana> i jakie ma fajne loczko-kręciołki na swojej kryzie :-)
Kostek w rozkroku to mi pewnego Elma przypomina <lol>
A rudość Sonia no jak zawsze miodzio :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Nic nowego nie napiszę... :-)
Kotusie jak zwykle pięknie pokazane <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ich mniejsza pańcia <zakochana>
Po prostu <serce>
Zablokowany