*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
elsa

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: elsa »

Fusiu pisze:Kupić łóżko 3 na 3 metry zawsze można <gwiżdże>

Dla takich miśków to bym cały pokój na łóżko przeznaczyła <lol>

Cuda kochane <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Hihi, a pewnie, że i 3 metry na 3 łóżko bym wstawiła, ale wystawałoby za balkon, nie wiem czy na przykład zimą nie byłoby to zbyt ekstremalne doznanie <lol>

Ja chętnie, taka jedna wielka sypialnia to jest to, co mi się marzy, chyba bym się z niej nie wynurzała, zwłaszcza gdy towarzystwa dotrzymywałyby mi koty, duża ilość kotów <mrgreen> :kotek: <mrgreen>

Oj, czas wrócić na ziemię, bo zacznę jeszcze myśleć nad 4 kotem, a pokus wiele <diabeł> (taki pretekst w nawiązaniu do dużej sypialni <lol> ).
Awatar użytkownika
elsa

Luinloth pisze:Mnie by się podobał taki tłok w łóżku <mrgreen>
I ja nie narzekam <mrgreen> Chociaż później marudzę, że niewyspana jestem <roll>

Każda sytuacja ma swoje zady i walety <lol>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Mała chwilkę mnie tu nie bylo a tu porcja takich cudnych fotek <zakochana> <zakochana>
Elsa ja już powtarzać się nie będę, bo po co?!
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Tylko sobie pooglądam jeszcze.....
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

U Ciebie, jak zwykle, ilość zdjęć mocno zadowalająca <lol> Jakość zdjęć, jak zwykle, powalająca :mdleje: A koty - słów brak, tak są piękne i tak pięknie nam pokazane. Nie potrafię wyjść z podziwu, tyle piękna w jednym wątku <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
elsa

Dziękuję kochane! <serce> Jak zwykle jesteście nieocenione!

Muszę Wam powiedzieć, że do Wigilii jeszcze trochę, a Kostek przemówił dzisiaj ludzkim głosem <strach> Przed 7.30 wyrwało mnie ze snu (bo dzisiaj zrobiłam sobie wolne) zawodzenie i uskarżanie się bliżej nieokreślonego pochodzenia...próbuję otworzyć oko i zlokalizować źródło, co w poniedziałek o świcie jest czynem godnym zdobycia Mount Everestu, ale ostatecznie mi się to udaje. Patrzę, a Kostek przed oknem balkonowym wyczynia układy choreograficzne z przeważająca figurą a'la rogal na 4 łapach i po męsku wyśpiewuje: o noł noł noł, o noooł noooł noł, noł noł - i tak w kółko w różnych tonacjach <strach> zerwałam się na nogi, ki diabeł, o co chodzi, bo chłopak widać mocno zaangażowany jest, lecę do okna, paczę, a tam drugi kocur stoi przy barierkach i wpatruje się w okno jak zahipnotyzowany <lol> Mój bohater bronił domu, kochany kotek, mój Zorro <serce> <serce> <serce> <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jaki dzielny :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

To "noł noł noł" mnie strasznie rozbawiło :D Domyślam się, że nie o taki efekt Kostkowi chodziło, ale mam nadzieję, że intruz zrozumiał intencje ;-))
Zuch Kostuś! :ok: :kotek:
Awatar użytkownika
elsa

O tak, intruz spylił, gdzie pieprz rośnie <mrgreen> Myślę, że sam taniec wygibaniec wystarczył, żeby się przestraszyć <lol>

Bardzo żałuję, że nie nagrałam tej sytuacji, ale będąc wyrwanym ze snu trudno o jakieś przemyślane kroki 8-)

Tu mała weekendowa sesyja, ale niestety nie wszyscy modele chcieli współpracować <hm>

Jakem Romina pozować nie zamierzam, czy dobrze się wysłowiłam, hę? <diabeł>

Obrazek

Pańcia, ja wskoczę na parapecik i troszkę się powdzięczę, tylko pamiętaj, pokaż mnie ciotkom na forum! <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ja też mam lepsze zajęcie niż wygibasy przed obiektywem, niech pozuje Sonia skoro z niej taka modelina :->

Obrazek
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Jaki dzielny kocurro :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »