Fajnie, że moje małe miasteczko ktoś darzy sentymentemMoniQ pisze:Z Rabką jest to, że lubię Gorce, lubię miasto i spędziliśmy tam jakieś 2 lata temu przeuroczy weekend majowy w uroczym pensjonacieOt, sentyment
A Gorce i ja uwielbiam
Fajnie, że moje małe miasteczko ktoś darzy sentymentemMoniQ pisze:Z Rabką jest to, że lubię Gorce, lubię miasto i spędziliśmy tam jakieś 2 lata temu przeuroczy weekend majowy w uroczym pensjonacieOt, sentyment
Ciociu Elso dziękujemy za tyle miłych słówelsa pisze:Urodzinki poruszające, ciotka bardzo się wzruszyła! <oops>
A jak zobaczyła całą szczęśliwą, cudownie piękną Ami z myszką w pysiu, to w ogóle się rozpłynęła! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ami jest ujmująca, uwielbiam ją oglądać! <serce> !
P.S. Proszę mnie tu podpowiedzieć, gdzie takie myszki można nabyć? Te wszystkie śmierdziuszki o których tak często i głośno na forum??? <mrgreen>

<lol> <lol> <lol>MoniQ pisze:Ostatnie zdjęcie
Jak do National Geographic! Czytała Krystyna Czubówna
Limonko, a leżenie pod rowerem się liczy...? <mrgreen>Limonka pisze:Co tam słychać u bursztynookiej? Nadal trenuje na rowerze? <mrgreen>

Hahaha <lol> Dziewczynyelsa pisze:<lol> <lol> <lol>MoniQ pisze:Ostatnie zdjęcie
Jak do National Geographic! Czytała Krystyna Czubówna
Drapieżnik wrócił z łowów z upolowaną ofiarą <mrgreen> Nie mogę jaka jest z siebie dumna <mrgreen> Uwielbiam Amisię, a do tego po prostu kocham na nią patrzeć, bo jest piękna nad wyraz! <serce>
Dziękuję za namiary, widzę że te myszki to prawdziwy hicior <mrgreen>
Te bursztynki Ciociu...? <roll>elsa pisze:Jeszcze sobie pogadam, bo obojętnym być nie można...jakie oczy ma Amisia! <serce> To są bursztynki po prostu, klejnoty!
Kciuki za brzusio Amisiowe, niech problemy odejdą w siną dal, a karma nie sprawia już więcej żadnych dolegliwości! <serce>