Furminator
- yasminna
Re: Furminator
Mam Furmaster z zooplusa i nie widzę sensu przepłacać :-)
Jest świetny.
Jest świetny.
- Monic
Różnica jest taka, że ja ten tańszy mam od roku i już widzę różnicę, jest mniej ostry i muszę się namachać bardziej niż na początku. Więc jak mam co roku płacić 40zł to raz zapłacę 100 i spokój
-
Dokładnie! Ja też kupiłam ostatnio w fajnej promocji rekomendowany przez moją behawiorystkę furminator dla kota i jestem bardzo zadowolona. W porównaniu do poprzedniego, który miałam - niebo a ziemia! Ani się nie namacham, ani Filozofia się tak nie niepokoi jak wcześniej. Nie wiem czy to kwestia tego, ze tak mocno jej nie szarpię, czy tego, że cały "zabieg" trwa znacznie krócej, ale kot jest zadowolony, a więc pańcia tym bardziejMonic pisze:Różnica jest taka, że ja ten tańszy mam od roku i już widzę różnicę, jest mniej ostry i muszę się namachać bardziej niż na początku. Więc jak mam co roku płacić 40zł to raz zapłacę 100 i spokój
Edit: Miss_Monroe
usunięta z postu reklama sklepu
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
dziewczyny w Karusku jest promocja na FURminatory (-30%)... może kupię teraz oryginała chłopakom, ale który wybrać, doradźcie? S dla krótko czy długowłosych - który lepszy dla Naszych brytków??
- Charlotte
Brytyjczyki są krótkowłose, więc lepszy będzie furminator dla krótkowłosych ;)
- Miss_Monroe
- Moderator
Przecież są też długowłose Brytyjczyki Ja mam Furminator taki bez podziału na długość sierści- według mnie nie ma różnicy :-)
-
Ostatnio Muflon gubi sierść na potęgę, codziennie jest szczotkowany czymś takim - http://www.petservice.pl/Trixie,23081-S ... ,4720.html ale i tak włosy latają wszędzie. Zacząłem czytać forum i natrafiłem na ten wątek. Ostatnio widziałem taki 'grzebień' do podszerstka w lidlu - zastanawiam się czy go nie kupić jutro - czy ktoś go może ma i może coś o nim napisać ? To, że muflon ma niecałe 6 miesięcy to chyba niestanowi ?:)
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Czy furminator pomoże rozczesać podszerstkowe dredy? Mnie już ręce opadają <diabeł>
Mamy grzebień (ludzki, ale się sprawdza i Erisia go lubi), który całkiem nieźle wyczesuje luźne futro. Ale dredy to musimy najpierw rozdzierać palcami. Najgorsze ma na kryzie i na tyłku.
Mamy grzebień (ludzki, ale się sprawdza i Erisia go lubi), który całkiem nieźle wyczesuje luźne futro. Ale dredy to musimy najpierw rozdzierać palcami. Najgorsze ma na kryzie i na tyłku.
- KasiaMMM
Re: Futerko
Witam wszystkich cieplutko (w ten "jesienny" dzień )
Zastanawiam się jaką "szczotkę" kupić dla mojej krótkowłosej brytusi.
Jaką polecacie?
Co powiecie na tą :
Zastanawiam się jaką "szczotkę" kupić dla mojej krótkowłosej brytusi.
Jaką polecacie?
Co powiecie na tą :
- yamaha
- Genius Loci
Re: Futerko
Dobra jest, ale to nie jest szczotka do "codziennego" czesania
Raz na jakis czas, owszem, polecamy
Ale na "codzien" kup inna
Raz na jakis czas, owszem, polecamy
Ale na "codzien" kup inna