Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

Post autor: Danusia »

Moje ulubione niedzwiadki <zakochana> <zakochana> jeszcze w takim światecznym klimacie wymiatają <zakochana> <zakochana>

Marzenko dla Ciebie i Mirka Zdrowych przede wszystkim Radosnych i Spokojnych Świąt no i rozmruczanych tak żeby skarby pogadały trochę po północy <roll> :kiss: Obrazek
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

:choinka: Cudownych, radosnych, pogodnych, spokojnych i zdrowych Świąt upływających we wspaniałej atmosferze życzy
Dagusia & Euphi & Gaspi :choinka:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Soniu, radosnych Świąt :choinka:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

i ode mnie też Wesołych Świąt <mrgreen>
:choinka:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Marzenko <santa1> :kiss: Jak u Was ślicznie świątecznie :choinka:
To ostatnie zdjęcie <pokłon> starszy brat taki poważny i dostojny <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Cudne misie :kotek: :kotek: <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Święta, święta i po świętach, jeszcze dwa dni wolnego i znowu trzeba będzie rano wstawać <strach>
Poprzestawiał nam się tryb życia, bo do nocy się fajnie siedzi, rano śpi do dziewiątej, kotki grzeczne też sobie śpią, Tobinek nawet codziennie w nocy przychodzi do nas i śpi rozwalając się między naszymi poduszkami <zakochana> :kotek: Ach, trzeba będzie wrócić do rzeczywistości za niedługo.
W wigilię, aż się teraz wierzyć nie chce, było u nas fajne słoneczko, że miśki nawet na spacerek poszły pochodzić, a ponieważ miały dłuższą przerwę, to chodzili naokoło domu, choćby pierwszy raz go widziały na oczy <mrgreen> Tamiś dzielny miś nawet raz sam poszedł naokoło a my czekaliśmy z drugiej strony i doszedł nasz osiołek :kotek: Tobinek łobuzor jeden czasem próbuje myknąć na dwór i o dziwo -15 stopni mu w tym nie przeszkadza, bo wyskoczył nam na ganek ostatnio i się chciał na nim położyć, jak wychodziłam na dwór ze śmieciami. Oczywiście zaraz został zabrany z powrotem do domu i był chyba niepocieszony. Zrobił się z niego też zazdrośnik. Tamisia poję strzykawkami, bo mało pije, to Tobinek mimo, że normalnie pije z misek zaczął się też zaraz wpychać na blat i też chce strzykawkę, choć wcale z niej pić nie potrafi, robi takie przy tym grymasy i miny, mlaska, że można paść ze śmiechu. Tak, że teraz muszę obsługiwać dwa osiołki na blacie i na przemian dawać im strzykawki. Wokół jest wszystko mokre, a ja przy okazji opluta, ale co tam, twardo pijemy ze strzykawki <lol>
A drugą przedziwną sytuację miałam wczoraj. Zaczęłam czesać Tamisia, bo się strasznie sypie, więc Tobinek oczywiście od razu musiał się też koło nas położyć na podłodze i tak leżał, a ponieważ dość długo te czesanie trwało, to nagle wstał i złapał Tamisia za gardło z boku zębami <hm> No rozbójnik jeden.
Za to Tami przyprawił mnie o zawał serca, bo zrobił coś, czego się zawsze obawiałam. Przyszedł Pan kominiarz i tylko przeszedł korytarzem, nawet do pokoju nie zaglądał przecież, a Tami ze strachu, że obcy jest w domu zeskoczył z szafy prosto na ziemię i schował się pod łóżkiem :mdleje: Ja nie wiem skąd u nich taki strach przed obcymi ludźmi. Tobinek się od Tamisia też nauczył i też się tak samo zaczął zachowywać, jak Tami. Teraz już ich zamykam w sypialni, jak ma ktoś przyjść, bo boję się, że znowu Tamiemu strzeli do głowy, żeby skakać z szafy. Ależ się rozpisałam :mimbla: Poza tym u nas wszystko po staremu. Czekamy na śnieżek i na cieplejszą temperaturę, bo tyle minusów to mi się nie uśmiecha za bardzo :-)
To teraz tak na ten nowy rok pokażę misie, jak sobie wiaterek wąchają :kotek: :kotek: Oczywiście nie jest to aktualny wiaterek, ale chyba Wam to nie będzie przeszkadzało <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

A tutaj sobie leżymy w październikowym słoneczku i udajemy grzybki pod choinką <zakochana> <zakochana>

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Naczytalam się pięknej opowieści :-) Ja dzisiaj już byłam w pracy a też byliśmy przezwyczajeni że długo się siedzi i długo sie śpi. Nawet Eufi zrobiła się bardziej aktywna jak tak długo bylismy w domu :-) ale niestety powrót do rzeczywistości....
Z tymi zazdrosnikami tak to już jest hehe jak ja tylko coś powiem do Eufi to Gaspi leci na łeb na szyję żeby przypadkiem jego coś nie ominęło <lol> ale uwielbiam to!
Chłopaki jak zawsze piękni <zakochana> na co oni tak śmiesznie patrzą tzn co im dalas do wachania, trawka? Hehe :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jednak zdjęcia na łonie natury są najpiękniejsze :-) A jeszcze zrobione przez Ciebie Soniu, pięknie <zakochana> :kotek: <zakochana> :kotek: <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

dagusia pisze:...na co oni tak śmiesznie patrzą tzn co im dalas do wachania, trawka? Hehe :-)
Na pierwszych dwóch fotkach, to mocno wąchali powietrze, dlatego tak oczka mrużyli,
ale jak chodzi o drugie fotki, no to na moje głupoty z politowaniem patrzyli, które wyczyniam, żeby im fotki zrobić <lol>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> pięknie chłopaków uchwyciłaś Marzenko :-) :-) :-) i fajnie się Ciebie czyta :-) :-) :-)
ODPOWIEDZ