Żwirek

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Re: Żwirek

Post autor: Sonia »

dagusia pisze:Ja właśnie wczoraja otworzyłam worek extreme i to już drugi, który bardzo się pyli. Zaczyna mnie to denerwowaać bo raz jest dobrze, raz pyli <wsciekly> Na dniach bede składać zamówienie to może skusze się na benka :-)

O tym benku mowicie? http://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_ ... nek/461099 można go spuszczac w toalecie :-?
Mago pisała o tym: "Benek Super Compact".
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

U nas w kuwecie od początku GG, najpierw zwykły, potem Master - i chyba zostanie, bo jesteśmy zadowoleni, a o Benku są różne opinie, chyba losowo bywa... Zwłaszcza, że GG jest wręcz nieprzyzwoicie ekonomiczny przy jednym kocie.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ja wprawdzie nie trafiłam na felerny EC, ale my chyba też spróbujemy Benka, czemu nie, skoro jest dobry i tańszy :)
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

A czy ktoś miał żwirek Cat's best green power z takimi zielonymi kuleczkami?
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Aga12 pisze:A czy ktoś miał żwirek Cat's best green power z takimi zielonymi kuleczkami?
Ja go zakupiłam, ale mam jeszcze sporo obecnie używanego żwirku, więc podejrzewam, że wrzucę go do kuwety za ok. miesiąc. Dam znać jak się sprawdza.
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

oleena pisze:
Aga12 pisze:A czy ktoś miał żwirek Cat's best green power z takimi zielonymi kuleczkami?
Ja go zakupiłam, ale mam jeszcze sporo obecnie używanego żwirku, więc podejrzewam, że wrzucę go do kuwety za ok. miesiąc. Dam znać jak się sprawdza.

Super oleena,będę czekała na opinię. :ok:
Awatar użytkownika
gloria

Post autor: gloria »

Ja używam tylko Benek super compact i jestem bardzo zadowolona. Choć być zamówię na próbę żwirek bentonitowy, który można utylizować w toalecie, jest taki jeden w zooplusie, ale niestety znacznie droższy od Benka.
Awatar użytkownika
Truskawka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Truskawka »

Dziewczyny jak tam teraz ze żwirkiem w Zooplus, myślę nad Professional Classic lub Golden Grey Master. Na razie używam Extreme Classic, nie wiem czy warto stestować coś innego, tak żeby z deszczu pod rynną nie wylądować <mrgreen> jak to mówią.
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

U mnie GG bez zastrzeżeń od dawna :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Truskawka pisze:Dziewczyny jak tam teraz ze żwirkiem w Zooplus, myślę nad Professional Classic lub Golden Grey Master. Na razie używam Extreme Classic, nie wiem czy warto stestować coś innego, tak żeby z deszczu pod rynną nie wylądować <mrgreen> jak to mówią.
Truskawko Mago ostatnio polecała Benek Super Compact. Kupiła awaryjnie i stwierdziła, że całkiem jest fajny.
Zablokowany