Mago pisała o tym: "Benek Super Compact".dagusia pisze:Ja właśnie wczoraja otworzyłam worek extreme i to już drugi, który bardzo się pyli. Zaczyna mnie to denerwowaać bo raz jest dobrze, raz pyli <wsciekly> Na dniach bede składać zamówienie to może skusze się na benka :-)
O tym benku mowicie? http://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_ ... nek/461099 można go spuszczac w toalecie
Żwirek
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Żwirek
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
U nas w kuwecie od początku GG, najpierw zwykły, potem Master - i chyba zostanie, bo jesteśmy zadowoleni, a o Benku są różne opinie, chyba losowo bywa... Zwłaszcza, że GG jest wręcz nieprzyzwoicie ekonomiczny przy jednym kocie.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja wprawdzie nie trafiłam na felerny EC, ale my chyba też spróbujemy Benka, czemu nie, skoro jest dobry i tańszy 

- Aga12
A czy ktoś miał żwirek Cat's best green power z takimi zielonymi kuleczkami?
- oleena
Ja go zakupiłam, ale mam jeszcze sporo obecnie używanego żwirku, więc podejrzewam, że wrzucę go do kuwety za ok. miesiąc. Dam znać jak się sprawdza.Aga12 pisze:A czy ktoś miał żwirek Cat's best green power z takimi zielonymi kuleczkami?
- Aga12
oleena pisze:Ja go zakupiłam, ale mam jeszcze sporo obecnie używanego żwirku, więc podejrzewam, że wrzucę go do kuwety za ok. miesiąc. Dam znać jak się sprawdza.Aga12 pisze:A czy ktoś miał żwirek Cat's best green power z takimi zielonymi kuleczkami?
Super oleena,będę czekała na opinię.

- gloria
Ja używam tylko Benek super compact i jestem bardzo zadowolona. Choć być zamówię na próbę żwirek bentonitowy, który można utylizować w toalecie, jest taki jeden w zooplusie, ale niestety znacznie droższy od Benka.
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny jak tam teraz ze żwirkiem w Zooplus, myślę nad Professional Classic lub Golden Grey Master. Na razie używam Extreme Classic, nie wiem czy warto stestować coś innego, tak żeby z deszczu pod rynną nie wylądować <mrgreen> jak to mówią.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
U mnie GG bez zastrzeżeń od dawna 

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Truskawko Mago ostatnio polecała Benek Super Compact. Kupiła awaryjnie i stwierdziła, że całkiem jest fajny.Truskawka pisze:Dziewczyny jak tam teraz ze żwirkiem w Zooplus, myślę nad Professional Classic lub Golden Grey Master. Na razie używam Extreme Classic, nie wiem czy warto stestować coś innego, tak żeby z deszczu pod rynną nie wylądować <mrgreen> jak to mówią.