*Kostek*Sonia*Rominka*
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
za 100
- elsa

Dziękuję kochane za tę niespodziewaną imprezkę! Jesteście niezastąpione i jest mi ogromnie miło, że zostaliśmy tak ciepło przyjęci! <serce>
<serce> Bardzo się cieszę, że mogę podziwiać Waszych pięknych kocich przyjaciół, a w każdej chwili liczyć na Waszą nieocenioną pomoc! No i że kociaste zawsze tak bardzo docenione Dzisiaj miałam dzień pełen wrażeń, bo w Gdańsku od rana gołoledź i miałam kolizję z chłopakiem, który stracił panowanie nad swoim samochodem, jednakże oprócz samochodów nikt na szczęście nie ucierpiał. Tym bardziej chętnie się napiję, zwłaszcza za Wasze zdrówko!
Z tego wszystkiego nie podjechałam do weta. Poszukam na pewno alternatywy dla tabsów. O preparacie na sierść wiedziałam, ale o paście nie. No i już myślałam o kupnie tego przyrządu do wpuszczania tabsów w paszczu <mrgreen> skoro zaciśnięta kocia szczena nie jest tu przeszkodą, to tym bardziej pędzę kupić :-)
MoniQ, haha, no więc wiesz już jak to jest mieć artystę w domu
Foteczki jakieś liche będą, myślę że jutro coś zarzucę. Modele coraz mniej współpracują, chyba wszyscy czekają do wiosny, słoneczka i lepszego nastroju
Jeszcze raz Wasze zdrówko kochane!

- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Za 100 wznoszę toast
Co do klubu to wydaje mi się, że bycie w FIFe daje więcej możliwości, więcej wystaw, hodowców i kotów :-) A z tego co mi się wydaje to nie trzeba być zapisanym w TICA, żeby tam normalnie zdobywać punkty.
Co do klubu to wydaje mi się, że bycie w FIFe daje więcej możliwości, więcej wystaw, hodowców i kotów :-) A z tego co mi się wydaje to nie trzeba być zapisanym w TICA, żeby tam normalnie zdobywać punkty.
- dagusia
Za pierwsze 100
i kolejne setki
Obyś zawsze miała czas i chęci wstawiać takie piękne fotki! Nio i żeby te małe futrzaki chciały ładnie wspołpracować <ok> <ok> <ok>
Co do TICA- ja jestem zarejestrowana w tej organizacji- u nas bardzo popularna, na jedna wystawe mozesz jechac bez rejestracji ale chyba na nastepna, żeby punkty nie przepadły trzeba się rejestrować :-)
Obyś zawsze miała czas i chęci wstawiać takie piękne fotki! Nio i żeby te małe futrzaki chciały ładnie wspołpracować <ok> <ok> <ok>
Co do TICA- ja jestem zarejestrowana w tej organizacji- u nas bardzo popularna, na jedna wystawe mozesz jechac bez rejestracji ale chyba na nastepna, żeby punkty nie przepadły trzeba się rejestrować :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Za pierwszą stówkę

- elsa
Meldujemy się w naszym wątku po pierwszej seteczce
Dziękuję kochane za wspólną bibę, tego mi trzeba było i bardzo mi miło, że jesteście z nami!
Nie zdecydowałam jeszcze jaką organizację wybiorę, jest trochę czasu na przemyślenia, ale temat na pewno jest mocno aktualny, bo jesteśmy żądni wrażeń, hihi
Foteczki zawsze jakieś trzaskam, nie byłabym sobą, pytanie tylko na ile Wam się będzie chciało oglądać te nudy na pudy :-> Ale żeby nie być gołosłowną, to proszę, leniwce moje kochane!

Dziękuję kochane za wspólną bibę, tego mi trzeba było i bardzo mi miło, że jesteście z nami!
Nie zdecydowałam jeszcze jaką organizację wybiorę, jest trochę czasu na przemyślenia, ale temat na pewno jest mocno aktualny, bo jesteśmy żądni wrażeń, hihi
Foteczki zawsze jakieś trzaskam, nie byłabym sobą, pytanie tylko na ile Wam się będzie chciało oglądać te nudy na pudy :-> Ale żeby nie być gołosłowną, to proszę, leniwce moje kochane!

- Natashas
Lecą trzy indywidualne buziaczki: Soniu
Rominko
Kosteczku
Piękni są, a te dżentelmeńskie mycie przez Kościa <zakochana>
Piękni są, a te dżentelmeńskie mycie przez Kościa <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Elsa, jak widzę te zdjęcia to tak mi się robi ciepło i fajnie, jakbym siadła na kanapie i owinęła się kocykiem. Piękne są <serce>
A koty to już w ogóle zapierają dech <zakochana> Jak Kościsław myje Soni uszka <zakochana>
A koty to już w ogóle zapierają dech <zakochana> Jak Kościsław myje Soni uszka <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Ah ah ah <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tutaj zawsze mozna liczyc na uczte dla oczu, co za slicznosci <serce>
(a powiedz, Rominka ma taki czarny nosek w srodku, czy to brudek jakis sie przyplatal kotkowi ? )
Tutaj zawsze mozna liczyc na uczte dla oczu, co za slicznosci <serce>
(a powiedz, Rominka ma taki czarny nosek w srodku, czy to brudek jakis sie przyplatal kotkowi ? )
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
oj, nie zdążyłam na pierwszą seteczkę, ale popodziwiać kotki mogę <lol> Śliczne są, Kostuś wspaniały czyścioszek, nie tylko o sobie myśli. Sońcia pewnie zadowolona z takiej adoracji