Kitka, Bazyl i Eliot

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Re: Kitka, Bazyl i Eliot

Post autor: Yolla »

Fajnie wyglądają kociaste w zimowej scenerii :-) . Widac, że mają frajdę :kotek: :kotek: :kotek:
Ale chyba nie tylko Puszek nie lubi śniegu pod łapkami <gwiżdże> bo fotki jakoś tak z dystansu jakby Pańcia była zmarźlakiem.
<lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Na drugiej stronie Was znalazlam <diabeł>
Pancia :hammer:
Poka zwierzaki !! !! !! <yamaha>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Otóz to, Yamaha dobrze goda <mrgreen>

Diunka tez obowiazkowo ma byc, musze sprawdzic jak sie ma forumowa Babcia <serce>

W przeciwnym razie bede musiala sprawdzic osobiscie <diabeł> ( o jak to przeczyta to zdjecia za 5 minut będą <rotfl> <rotfl> <rotfl> )

Atomerio, do dzieła <mrgreen>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Kasik pisze:( o jak to przeczyta to zdjecia za 5 minut będą <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Kasiku, słowo się rzekło <mrgreen> To teraz już wiecie do kogo możecie mieć pretensje o to, że zdjęć nie będzie <rotfl>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Haaaa <strach> no już mysłałam, że faktycznie wrzucilas zdjecie w 5 minut jak zobaczyłam posta :axe: :haha: :haha: :haha:

Ja chce, naprawde chce, ale zarejestrowac sie do tego szpitala w Poznaniu to wyzsza szkola akrobacji, tam jest wiecznie zajete
(a raczej wiecznie odlozona sluchawka <lol> ). Ale dam rade, dopne swgo, niech mnie tylko z gipsu oswobodza <diabeł>

No juz daj te zdjecia, nie drocz sie, 5 minut minelo <lol>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

No dobra, tylko wiesz, Kasiku, to że wrzucam zdjęcia nie znaczy, że zwalniam Cię z groźby/obietnicy <diabeł>

Licho u mnie ze zdjęciami, całe szczęście, że coś tam popsytrykałam w weekend.

Zaczynamy od babci Diunci <serce> <serce> <serce> Diunka jest w świetnej kondycji, jak na swoje ponad 100 ludzkich lat oczywiście <mrgreen>

Obrazek

Bajzelek nie chce zdjęć :(((( Rany, jaki on jest trudny, nie dość, że kolor, to autentycznie prawie zawsze odwraca się tyłem do aparatu, jak tylko go zauważy.

Obrazek

Kitunia - niemal zapomniałyśmy co to padaczka <tańczy> Tylko konieczność podawania tabletek co 12h nam o niej przypomina.

Obrazek

... i z mistrzem drugiego planu <mrgreen>

Obrazek

Puszek już nie jest jednym z najgrubszych kotów na forum :radocha: Teraz bez najmniejszych wątpliwości jest akurat, chociaż i tak waży prawie 8kg. Myślę, że to zasługa suchej karmy Brit Cocco I'm Gourmand (Bajzelek też troszkę na niej schudł, chociaż jemu nie było to potrzebne).

Obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Agnieszko, cudeńka masz w domu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
:kotek: :kotek: :kotek: :pies:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Foooootki sa <zakochana>
Diunka jest sliczna, pyszczek ma taki.... w sam raz na buziaki :pies: <serce>

Kociaste :kotek: :kotek: :kotek:
Co tu mozna dodac ? <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Bazylek nawet bez pozowania jest cudny <zakochana>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Są <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> <hura> Atomerio :kiss:

Słodziaki moje <serce>
Diunka wyglada oblednie :pies: <zakochana> :mdleje: <zakochana>

Bajzelek widac, ze zapracowany, a Ty sie o zdjecia czepiasz kobieto, ile to trudu trzeba przeciez zeby tak rownolegle lapki wyciagnac :kotek: <serce>

Marchewkowy nosek Puszka :mdleje: :mdleje: :mdleje: I te zielone oczyska, Kaya ma konkurencje i to jaką <shock> <zakochana> <serce> <zakochana>
Puszek nigdy nie był gruby :hammer: na własne oczy widziałam, był duzy i puszsty <lol>
atomeria pisze: Kitunia - niemal zapomniałyśmy co to padaczka <tańczy> Tylko konieczność podawania tabletek co 12h nam o niej przypomina.
Obrazek
Słow brak normalnie na to spiaca kocia doskonalosc <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
Ciesze sie bardzo, ze Kitunia czuje sie dobrze :kotek: <serce> <serce> <serce>

P.S. Dam znac kiedy mozesz sie spodziewac spelnienia grozby, ale to z pewnoscia nie wczesniej niz za 4 tygodnie ;-))
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Kochane futrzaki <zakochana> Wszystkie bez wyjątki, każdy tak samo cudny i każdy z innego powodu <serce>
Diunka za czarne pysio i wspaniałe mądre oczy, Kitunia za różowy nochalek i bycie klasą samą w sobie, Bajzelek za "o tu was mam, ale i tak was kocham" i Puszek za wiecznie zdziwioną minę i sprawianie, że chce się człowiek przytulić do misia.... <serce> <serce> <serce>
Zablokowany