Fiorella EstiBri*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Re: Czekam na swojego chłopca :)

Post autor: Sonia »

dagusia pisze:
turmalinka pisze:mama to Heidi Bri ds 11 a tata Napoleon Bri ny 21 33, jakies pomysly co z takiej kombinacji moze wyjsc?
o i macie racje, za kazdym razem jak ogladam fotki to chce wszystkie, troche zaluje, ze nie moge wziac dwoch, ale trzeba powoli M do powiekszania rodziny przyzwyczajac ;)
Z takich połączeń to może być bardzooo duuuuużo możliwości :-) A wiesz już ile maluszków się urodziło i jaka płeć?? Heidi i Napoleon..... oj będę wzdychac chyba do wszystkich <zakochana>
Dagusiu na razie to się ciąża kotek potwierdziła <lol>

Gratuluję i trzymam kciuki za wymarzone kolorki i duuużo cierpliwości na te czekanie <ok>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

MoniQ pisze:
turmalinka pisze:
dagusia pisze: Indigo to u nas taki kolor ciemno-szaro-niebieski
:-)
Indigo wzielo mi sie od oczu Napoleona :) no ale jesli kotczek bedzie mial inne to wymysle cos innego :)
Jest już jeden Indygo na forum, swoją drogą trza pana pogonić o zdjęcia....

Piękne imię na I to Irasiad :haha: :hidden:
:haha: :haha: :haha:
Imię się samo objawi, jak już kotek się urodzi. :)
turmalinka

Post autor: turmalinka »

dagusia pisze:
turmalinka pisze:mama to Heidi Bri ds 11 a tata Napoleon Bri ny 21 33, jakies pomysly co z takiej kombinacji moze wyjsc?
o i macie racje, za kazdym razem jak ogladam fotki to chce wszystkie, troche zaluje, ze nie moge wziac dwoch, ale trzeba powoli M do powiekszania rodziny przyzwyczajac ;)
Z takich połączeń to może być bardzooo duuuuużo możliwości :-) A wiesz już ile maluszków się urodziło i jaka płeć?? Heidi i Napoleon..... oj będę wzdychac chyba do wszystkich <zakochana>
Urocza się dopiero na początku marca
turmalinka

MoniQ pisze:
turmalinka pisze:
dagusia pisze: Indigo to u nas taki kolor ciemno-szaro-niebieski
:-)
Indigo wzielo mi sie od oczu Napoleona :) no ale jesli kotczek bedzie mial inne to wymysle cos innego :)
Jest już jeden Indygo na forum, swoją drogą trza pana pogonić o zdjęcia....

Piękne imię na I to Irasiad :haha: :hidden:
Irasiad to mi się z psem kojarzy :D
aurora80

Post autor: aurora80 »

Turmalinko, strasznie się cieszę, że się spodziewacie <mrgreen> Bardzo mocno trzymam kciuki za nowe, piękne estibriciaczki... nawet nie wiesz jak bardzo :-)
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Ja to nawet jestem trochę zazdrosna że będziesz mia malucha od Estery w dodatku po Napoleonie <gwiżdże>
Już się nie mogę doczekać jak ta mała puchata kuleczka będzie wyglądać <mrgreen>
aurora80

Post autor: aurora80 »

dagusia pisze:Ja to nawet jestem trochę zazdrosna że będziesz mia malucha od Estery w dodatku po Napoleonie <gwiżdże>
Już się nie mogę doczekać jak ta mała puchata kuleczka będzie wyglądać <mrgreen>
Dagusia! Akurat Ty to regularnie z kolei mnie Waszym wątkiem do koloru zielonego doprowadzasz. Jak tam będę częściej zaglądać to padnę z zazdrości <mrgreen> Głaski dla Twoich kociastych...
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

aurora80 pisze:
Dagusia! Akurat Ty to regularnie z kolei mnie Waszym wątkiem do koloru zielonego doprowadzasz. Jak tam będę częściej zaglądać to padnę z zazdrości <mrgreen> Głaski dla Twoich kociastych...
Ojejku to jak zielona się robisz to może jakieś zatrucie pokarmowe, co? :haha: :haha:
Wykiziam maluchy na pewno :kotek: Cieszę się że podobają się komuś jeszcze oprócz mnie <mrgreen>
turmalinka

dagusia pisze:
aurora80 pisze:
Ojejku to jak zielona się robisz to może jakieś zatrucie pokarmowe, co? :haha: :haha:
Wykiziam maluchy na pewno :kotek: Cieszę się że podobają się komuś jeszcze oprócz mnie <mrgreen>
Wariatka czy tylko udaje, co? Takie piekne futra ma i jaka skromna...

A sluchajcie jaki numer, pisalam wam, ze kocie mial mi sprawic tata jak zdam mature, ale niestety zaraz po egzaminach u taty zdiagnozowano HCV, pozniej doszlo nosicielstwo HBS i cale fundusze poszly w leczenie. Z 6 dawanych mu miesiecy wywalczylismy 14 lat, ale niestety przegralismy, 31 sierpnia 2015 tata odszedl :( Ale ja nie smucic sie chcialam tylko podzielic dziwnym zbiegiem okolicznosci. Otoz wlasnie sie dowiedzialam, ze naleza mi sie pieniadze z taty konta w ofe, akurat tyle ile kosztowal bedzie kotek - czyz to nie dziwne?
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Czyli tata dotrzymał słowa :-)
Cudownie...
Zablokowany