turmalinka pisze:mama to Heidi Bri ds 11 a tata Napoleon Bri ny 21 33, jakies pomysly co z takiej kombinacji moze wyjsc?
o i macie racje, za kazdym razem jak ogladam fotki to chce wszystkie, troche zaluje, ze nie moge wziac dwoch, ale trzeba powoli M do powiekszania rodziny przyzwyczajac ;)
Z takich połączeń to może być bardzooo duuuuużo możliwości :-) A wiesz już ile maluszków się urodziło i jaka płeć?? Heidi i Napoleon..... oj będę wzdychac chyba do wszystkich <zakochana>
Dagusiu na razie to się ciąża kotek potwierdziła <lol>
Gratuluję i trzymam kciuki za wymarzone kolorki i duuużo cierpliwości na te czekanie <ok>
turmalinka pisze:mama to Heidi Bri ds 11 a tata Napoleon Bri ny 21 33, jakies pomysly co z takiej kombinacji moze wyjsc?
o i macie racje, za kazdym razem jak ogladam fotki to chce wszystkie, troche zaluje, ze nie moge wziac dwoch, ale trzeba powoli M do powiekszania rodziny przyzwyczajac ;)
Z takich połączeń to może być bardzooo duuuuużo możliwości :-) A wiesz już ile maluszków się urodziło i jaka płeć?? Heidi i Napoleon..... oj będę wzdychac chyba do wszystkich <zakochana>
Turmalinko, strasznie się cieszę, że się spodziewacie <mrgreen> Bardzo mocno trzymam kciuki za nowe, piękne estibriciaczki... nawet nie wiesz jak bardzo :-)
Ja to nawet jestem trochę zazdrosna że będziesz mia malucha od Estery w dodatku po Napoleonie <gwiżdże>
Już się nie mogę doczekać jak ta mała puchata kuleczka będzie wyglądać <mrgreen>
dagusia pisze:Ja to nawet jestem trochę zazdrosna że będziesz mia malucha od Estery w dodatku po Napoleonie <gwiżdże>
Już się nie mogę doczekać jak ta mała puchata kuleczka będzie wyglądać <mrgreen>
Dagusia! Akurat Ty to regularnie z kolei mnie Waszym wątkiem do koloru zielonego doprowadzasz. Jak tam będę częściej zaglądać to padnę z zazdrości <mrgreen> Głaski dla Twoich kociastych...
aurora80 pisze:
Dagusia! Akurat Ty to regularnie z kolei mnie Waszym wątkiem do koloru zielonego doprowadzasz. Jak tam będę częściej zaglądać to padnę z zazdrości <mrgreen> Głaski dla Twoich kociastych...
Ojejku to jak zielona się robisz to może jakieś zatrucie pokarmowe, co?
Wykiziam maluchy na pewno Cieszę się że podobają się komuś jeszcze oprócz mnie <mrgreen>
aurora80 pisze:
Ojejku to jak zielona się robisz to może jakieś zatrucie pokarmowe, co?
Wykiziam maluchy na pewno Cieszę się że podobają się komuś jeszcze oprócz mnie <mrgreen>
Wariatka czy tylko udaje, co? Takie piekne futra ma i jaka skromna...
A sluchajcie jaki numer, pisalam wam, ze kocie mial mi sprawic tata jak zdam mature, ale niestety zaraz po egzaminach u taty zdiagnozowano HCV, pozniej doszlo nosicielstwo HBS i cale fundusze poszly w leczenie. Z 6 dawanych mu miesiecy wywalczylismy 14 lat, ale niestety przegralismy, 31 sierpnia 2015 tata odszedl Ale ja nie smucic sie chcialam tylko podzielic dziwnym zbiegiem okolicznosci. Otoz wlasnie sie dowiedzialam, ze naleza mi sie pieniadze z taty konta w ofe, akurat tyle ile kosztowal bedzie kotek - czyz to nie dziwne?