Megi i Tytus

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Moje też tak łazikowały :-)
Awatar użytkownika
nessie

Post autor: nessie »

Sam się będzie pilnował, żeby się nie uszkodzić. Teraz ogłupiały od narkozy, to żalośnie wygląda.
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

mój Bursztynek też łazikował,pomogło spanie na mojej klacie (jak z chorym dzieckiem) leżałam tak 3 godziny a TŻ gotował
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Moje oba kotki też łazikowały. Ja cały czas za nimi, żeby sobie czegoś nie zrobiły przez przypadek. Jutro będzie już lepiej. Głaski dla kotka :kotek:
Awatar użytkownika
MischaPL

Post autor: MischaPL »

Tytus łaził do momentu aż odszukał instynktownie moją poduszkę i na niej poległ :) Potem wstał próbował zjeść ale nie miał apetytu, poskubał i zwymiotował żółcią. Potem znowu spał i znowu spróbował zjeść , tym razem dałem mu mokre papu i zjadł ładnie nic nie zwracając, uzupełnił też braki wody. Aktualnie podjada suchą co jakiś czas z tego co widzę. Megula go nie dręczy na szczęście :) Musiałem jednak drapak położyć na boku bo próbował mi pokazać jaki jest z niego twardy zawodnik i jak potrafi na rauszu nań wejść, dałem mu szansę żeby nie było że nie wierzyłem :P Wiadomo jak się skończyło :) Jutro myślę że na spokojnie będzie można już przywrócić go do pierwotnej konfiguracji, widzę jak z godziny na godzinę Tytek wraca do formy, chodzi po prostu wolniej , już się nie przewraca. Megula zaś mnie zaskakuje na maxa, nie odstępuje mnie na krok i stała się mega pieszczochem, prosi o to by ją głaskać i wziąć na ręce , tego się nie spodziewałem :) Jak Tytus dojdzie do siebie planuję sesję zdjęciową :)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dla Tytuska :kotek: Niech szybciutko dojdzie do siebie dziecina.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Do jutra już powinien dojść do siebie :)
Awatar użytkownika
MischaPL

Post autor: MischaPL »

Ma teraz takiego zeza rozbieżnego , widać że jest jeszcze pod wpływem :) Noo i ogólnie cały napęczniał , przyfutrował tak wizualnie , napuszył się :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

<ok> za szybki powrót do formy
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Szybko wróci do formy :ok: :kotek:
Zablokowany