Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Re: Luty miesiącem Loleczka i trojaczków <3

Post autor: norka »

Fusiu.... :kiss: :kiss: :kiss: :hug: :hug: :hug: serce się kraje na takie wiadomości....dobrze że dziś niedziela i mogłaś od razu się kotką zająć....nie martw się o pieniążki ,przecież wiesz że na nas możesz liczyć :-)

teraz najważniejsze jest jest żeby kicia nie cierpiała i otrzymała pomoc :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Zdjęć nie pokażę. Widok jest drastyczny. Czekamy. Wet twierdzi, że będzie dobrze. Rany otwarte sączą się ropą.. Dostaje antybiotyk również prosto do otwartych ran. Na tylnej nodze brak futra, kość otwarta w zdłuż..
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Dzwonił wet. Będzie Rudasa leczył za darmo. Ja tylko pokrywam leki. Atak musiał mieć kilka dni temu. Kot był gdzieś zaszyty, bardzo cierpiał.

Teraz robimy wszystko, aby mu ulżyć.

PS. To kocurek :mdleje:
Oficjalnie ogłaszam,że jestem najgorszym sprawdzaczem płci u kotów! :mimbla:
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Biedny rudasek, tyle się nacierpiał zanim go znalazłaś ;-( Za to rude najwyraźniej mają ostatnio szczęście do weterynarzy leczących je za darmo i dobrych duszyczek opiekujących się nimi, najpierw Radom, teraz Nowy Sącz <pokłon> O pieniądze się nie martw, wiadomo, to najmniejszy problem <oops>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

W takim razie trzymamy kciuki za Rudaska Ciebie przytulamy i poza relacją z leczenia kocurka daj nam znać czy robimy zrzutkę na Rudzielca <serce>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Matko kochana, bidulek jaki :kotek:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Asiu :hug: trzymam kciuki, strasznie mi szkoda tego kocurka, biedny, musiał bardzo cierpieć przez ostatnie dni <serce>
Damy radę z pieniazkami, nie martw się, dobrze, że masz chrupki, sterylki tez są obowiązkowe, bo zaraz
Lolkowy gościniec pęknie w szwach ;-)) Dzisiaj coś tam jeszcze dorzucę, grunt żeby kotus wyzdrowial <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Na chwilę serce mi stanęło...biedny kocureczek kochany, jak sobie pomyślę, że cierpiał przez parę dni ;-( ;-( ;-(
Dobrze, że jest już pod fachową opieką...
Asiu, a jak to się stało? Parę dni nie było kocureczka i zaczęłaś szukać?
Jak dobrze, że znalazłaś...
Przytulam :hug: :hug: :hug:
I dla Rudaska :kotek: :kotek: :kotek: żeby szybciutko wydobrzał <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Asieńko. Rudasek tak wpadał do mnie od czasu do czasu. Dziś poszłam do sąsiadów poszukać go. Gdy mnie zobaczył przebiegł. Wiedziałam, że coś się stało bo płakał biegnąc do mnie..

Że też mi się nie pokazał od razu! Każdego dnia z nimi siedzę. Szkoda, że nie wiedział, że bym mu pomogła ;-(

O pieniążki się nie martwcie. W pierwszej chwili spanikowalam. Tam jest i ze zbiórki nadwyżka. Z tego go będę leczyć. I dokładam go do kastracji, jak tylko przejdzie rekonwalescencje.

Dziękuję, że jesteście ze mną. Kocurek mruczy i się tuli do mnie.

Ach, że go nie znalazłam wcześniej. Wet ocenia rany na kilkudniowe ;-(

Dzwonię po znajomych o adopcje Rudego. Jeśli jego państwo mają go w poważaniu, to ja wkraczam
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Asiu, nie wyrzucaj sobie, że nie znalazłaś go wcześniej... przecież nie wiedziałaś, że potrzebuje pomocy. W tej chwili najważniejsze, że ma opiekę i dzięki temu z pewnością z tego wyjdzie, za co wszystkie trzymamy ogromne kciuki <ok> <ok> <ok>
A co do pieniążków, mamy wprawę w zbiórce, więc się nie martw, nie zostawimy Ciebie w potrzebie :kiss: :kiss: :kiss:
Zablokowany