Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Filip

Post autor: yamaha »

sandra pisze: Obrazek
Musze Cie ostrzec, BADZ TWARDA, bo widze, ze Filip spojrzenie "na Shreka" ma juz calkiem niezle opanowane :haha:
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Cudowny maluszek :kotek: <zakochana>
podobny do mojego Karmelka w dzieciństwie <mrgreen> aż się do starych fotek Melutka wróciłam
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

słodziak puchaty <zakochana> <zakochana> <zakochana> i już wie jak Pancią rządzić.....wystarczy jedno spojrzenie <lol> <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

sandra pisze:Oj tam maleńki <lol> wczoraj było ważenie (w misce na wadze kuchennej <mrgreen> ) i okazało sie ze w 12 dni przytył z 1075g do 1400g! To juz prawie słoń <lol>
No, tak.... <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Aniołek śliczny :kotek:

Do słonia to jeszcze trochę <mrgreen>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Dziękujemy za komplementy :)
Filip dziś w nocy wymyślił sobie nowa 'zabawę' - leżał obok mojej głowy i pazurkami przeczesywał włosy tak, zeby wygrzebać jakieś pojedyncze pasemka i je gryźć i bawić sie nimi. Nie byłam zadowolona z tej zabawy, nie chce mieć poobdzieranych włosów ;P skończyło sie tak, ze spałam z dwoma rekami opatulajacymi głowę jak aureola <mrgreen>
Fifi to czasem taki niedobry kot, raz sie wyłoży na pleckach zeby go głaskać po brzuszku, a dwie godziny pózniej znów sie wyłoży, ja chce go pogłaskac, a on ile sił w łapkach przytrzymuje moja rękę i próbuje ja gryźć, i jeszcze przy tym mruczy! Bardzo przyjemne <diabeł>
aurora80 pisze:Fantastyczny maleńtasek. Coś mi się zdaje, że macie ten sam drapak, co i my. U nas w wersji podstawowej. Będzie go okupował z czasem. U nas też początkowo drapak nie był zbyt często odwiedzany a teraz to ulubiona miejscówka (choć do rozety mój słoń się nie wdrapuje). Piękny kotełek - głaski od nas :kotek:
No właśnie mam nadzieje, ze z czasem polubi. Bardzo długo rozmyślałam nad tym, który drapak wybrać, zastanawiałam sie nad tym dużym z zooplusa, ale ostatecznie pomyslałam ze skoro poleca go tyle osób mających dwa lub trzy koty, to moze dla mojego jedynaka wystarczy jakiś mniejszy, ale za to rufi.. Tak zdecydowałam sie na ex-0c. Bałam sie na początku, ze nie bedzie umiał wejść, ale wdrapuje sie po długim słupie jak wiewiórka <mrgreen> Jedynie wnętrze rozety jeszcze niezbadane :)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Wspaniały Filipek <serce>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Jeżu kolczasty! Jaki on jest puchaty <serce> <serce>

Piękny nieziemsko <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Słodziak z niego nieziemski <zakochana>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Filip - kot, który lubi być noszony na rękach <mrgreen> (ale w łóżku nie chce ze mną spać :( jak już "musi" w sypialni - bo codziennie wieczorem go tam zanoszę :-D - to woli na twardym wiklinowym koszu )
Obrazek
"Patrzcie jakie mam urocze stopy <mrgreen> "
Obrazek
W niedzielę, niestety, ubrudził sobie portki podczas wizyty w kuwecie <wsciekly> skończyło się myciem dolnych partii oraz moją krwią na rękach <mrgreen> za to potem grzecznie spokojnie Fifi siedział w turbanie i czekał, aż wyschnie
Obrazek
był taki niewinny, a mimo to został skazany na kąpiel:
Obrazek

Obrazek
Zablokowany