*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> Aj, jakie slodziaki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Niewzruszona Rominka :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ja sie tylko pytam, jak mozna w trakcie remontu miec tak ladne paznokcie ? <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

A Sońcia to mi się wydawała taką spokojna wycofaną koteczką a tu proszę jak się krząta wokół remontu, relacjonuje do kamery i w ogóle najbardziej zaangażowana jest w te zmiany <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

MoniQ pisze:Och, jak tu pięknie będzie, co ja mówię już jest pięknie, zwłaszcza z takimi pomocnikami <zakochana> <serce>

Ale kuchnia świetna, tylko zapachu świeżo pieczonego chleba brakuje mi na zdjęciach :)
Elsa robi tak super zdjęcia, że i zapach pieczonego chleba uchwyci <lol>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

yamaha pisze:<zakochana> <zakochana> <zakochana> Aj, jakie slodziaki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Niewzruszona Rominka :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ja sie tylko pytam, jak mozna w trakcie remontu miec tak ladne paznokcie ? <lol> <lol> <lol>
yamaha, trzeba sobie hybrydę założyć <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Wszystkiego najlepszego dla Was kochane, niech każdy dzień będzie taki, abyście się czuły w 100% kobietami! :redrose: :roza: :redrose:

Pazurska są zrobione, trochę potraktowane akrylem, żeby remont przetrwały <mrgreen> I pomalowane hybrydowym lakierem. Dzięki temu mam spokój na około 4 tygodnie. Pazury za śrubokręty nie robią, więc jakoś się trzymają, a sprzątam w rękawiczkach <mrgreen> Ale wiecie co sobie właśnie uzmysłowiłam? Że mam je pomalowane pod kubek w pracy <lol> <lol> <lol>

Obrazek

Sonia, moja Sonia, że ma być z tych wycofanych kotków? <mrgreen> Nieeee, to jest naczelniczka głównociekawska! Wszędzie wejdzie, wszystko musi nadzorować, jak ktoś coś zbroi, to wiadomo, że to ONA ;-)) Uwielbiam ją za to <serce> Introwertyczką jest Romcia, ale taką zrównoważoną <zakochana> U niej jest miejsce i na zabawę i na jedzenie i na pieszczoty, trochę wycofana, ale za chwilę nadrabia to zaczepkami o głaski i najgłośniejszym traktorzeniem jakie w życiu słyszałam...To jest nasza kochana subtelnisia <zakochana>

Kuchnia właśnie zakrawa na styl skandynawski, już chyba całe mieszkanie przeszło transformację w tym kierunku, jak się ze wszystkim oporządzę, to zrelacjonuję Wam dokumentacją foto <mrgreen>

Ach, jak miło czytać, tyle pochlebnych rzeczy! Nie pozostaje mi nic innego, jak upiec ten chleb, a muszę Wam powiedzieć, że własnie o tym pomyślałam - nowa kuchnia, nowe wyzwania <mrgreen>

Miłego dzionka! :-*
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Bardzo mi się podoba Twoja nowa kuchnia :ok:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Kamiko pisze:Bardzo mi się podoba Twoja nowa kuchnia :ok:
Dziękuję bardzo! <serce>

Mogę w końcu ogłosić, że prace ciężkie zostały ukończone! <tańczy> Jako ostatnia została dzisiaj podłączona płyta indukcyjna, będę mogła w końcu gotować obiady! Od ponad 3 tygodni jadamy na mieście - w bufetach i barach mlecznych, bo moja córka jest koneserką zupy pomidorowej oraz rosołu i kotleta z kurczaka, niczego innego nie tknie :-|

Tak mi jeszcze wpadło w oko ;-))

Obrazek

Pędzę do domu obejrzeć efekt końcowy remontu. Wiele jeszcze jest do zrobienia, ale teraz to już detale, uff!
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

<rotfl>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Co za filmik <lol> <lol>

Sonia ma taką potrzebę bycia w centrum filmu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Co za słodziak cudnyyyyy <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
A jak ją głaszczesz, to widać jaka ona jest mięciutka i puszysta. Ojjj rozmarzyłam się na całego :mdleje:

Kosteczku, ciocia Cię <serce> <serce>
Zablokowany