*Kostek*Sonia*Rominka*
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Życzenia rewelacyjne <rotfl> <rotfl> <rotfl>
A kuchnia marzenie <zakochana> <zakochana> zwłaszcza z futrzastą zawartością <mrgreen> <serce> <serce> <serce>
A kuchnia marzenie <zakochana> <zakochana> zwłaszcza z futrzastą zawartością <mrgreen> <serce> <serce> <serce>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
świetne życzenia
No patrz, a ja Sońcie za taką właśnie skromnisie miałam, to ta jej dzidziusiowa, niewinna minka tak mnie zmyliła :-)
No patrz, a ja Sońcie za taką właśnie skromnisie miałam, to ta jej dzidziusiowa, niewinna minka tak mnie zmyliła :-)
- fado123
- Agilisowy Rezydent
soonia <serce> wspaniała nie no wszystkie są cuudne kuchnia bajka <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Elsa już przestań pucować tą nową kuchnię, lepiej kotki nam pokaż 
- elsa
Ech noooo, kuchnia jest i ona nie wymaga już większego porządkowania, ale bałagan i kurze udzieliły się każdemu pomieszczeniu, więc jest co robić. Mam nadzieję, że przez weekend uporam się ze wszystkim, bo szczerze, to jestem wykończona tym remontem. 5 tygodni harówy, bałaganu, krwawicy, nerwów...
Zdjęć kotków nie mam, po prostu nie mam na to czasu, no i co tu focić, wszechobecny nieporządek? <wsciekly> Odpoczywam w pracy, a do domu wracam i latam na miotle <diabeł>
Kotki mają się super, uwielbiają nowe meble, przesiadywanie przy oknie. No spójrzcie tylko, bez Sonii nie byłaby taka wytworna ta kuchnia, co nie? <mrgreen> Zdjęcia z komórki, więc byle jakie, ale są :-)

Kochane, obiecuję że na dniach się odezwę, w weekend zrobię fotki specjalnie z dedykacją dla Was! Pozdrawiam i głaski Waszym futerkom przesyłam! <serce> <serce> <serce>
Zdjęć kotków nie mam, po prostu nie mam na to czasu, no i co tu focić, wszechobecny nieporządek? <wsciekly> Odpoczywam w pracy, a do domu wracam i latam na miotle <diabeł>
Kotki mają się super, uwielbiają nowe meble, przesiadywanie przy oknie. No spójrzcie tylko, bez Sonii nie byłaby taka wytworna ta kuchnia, co nie? <mrgreen> Zdjęcia z komórki, więc byle jakie, ale są :-)

Kochane, obiecuję że na dniach się odezwę, w weekend zrobię fotki specjalnie z dedykacją dla Was! Pozdrawiam i głaski Waszym futerkom przesyłam! <serce> <serce> <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia <mrgreen>
Kuchnia z Soniakiem wyglada bombowo <serce>

Kuchnia z Soniakiem wyglada bombowo <serce>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Elsa no ogarniaj się i wracaj, brakuje tutaj Ciebie i futerek
Kuchnia świetna, a że jestem na podobnym etapie ze swoją to takie mam zapytanie, jak myjesz ręcznie jakieś naczynia czy sztućce, to gdzie je chowasz, żeby ociekły? Masz gdzieś schowaną suszarkę czy na blacie będzie coś stało? Jakoś nie mam pomysłu jak to u siebie rozwiązać
Kuchnia świetna, a że jestem na podobnym etapie ze swoją to takie mam zapytanie, jak myjesz ręcznie jakieś naczynia czy sztućce, to gdzie je chowasz, żeby ociekły? Masz gdzieś schowaną suszarkę czy na blacie będzie coś stało? Jakoś nie mam pomysłu jak to u siebie rozwiązać
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Też mi się podoba ta kuchnia ale moja ulubienica jest wisienką na torcie
Ula, suszarkę można ukryć w szafce wiszącej nad zlewem, jeśli masz taką zaplanowaną.
- joakar
śliczna kuchnia :-)
Sonia jak zwykle urocza <zakochana>
A suszarkę my np. mamy ukrytą w szafce nad zlewem. Szafka ma specjalny otwór na ociekacz.
Sonia jak zwykle urocza <zakochana>
A suszarkę my np. mamy ukrytą w szafce nad zlewem. Szafka ma specjalny otwór na ociekacz.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Kuchnia świetna
i do tego z kotem, z takim kotem <serce>