Gilbert i Wedel

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
dagusia

Re: Gilbert Burcusie*PL

Post autor: dagusia »

Lilaczek będzie teraz taka sznurówka wiec nie ma co się stresować. Długie łapy, dlugi tułów, wielkie uszy i mała głowa :-) trzeba to przeczekać :-)

A teraz chciałam się przywitać z tym pięknym preguskiem :kotek: cześć koteczku :kotek:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

W etapie sznurówki może i nie ale po nie dawnej kastracji jak najbardziej może być spadek wagi.
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Gilbert jest śłiczny.W swoim koszyczku wygląda rozkosznie wręcz. <zakochana> <zakochana>
Ale padłam jak zobaczyłam Floriana :mdleje: <shock> .Ja po prostu kocham prążki!!!!!!!A Florian jest cały prążkowany,cudnie się prezentuje. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Florek przystojny bardzo <zakochana> Duża różnica wieku między kocurkami?
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Dziękuję Dziewczyny :-)
Florian jest mniej więcej dwa lata starszy. Dostaliśmy go od sąsiada jako malutkiego kociaka znajdę. Razem z nim był jeszcze malutki rudy kotek Amorek. Trafili do nas 15 czerwca 2013r. (akurat w dniu urodzin naszej suczki - wg. niej najgorszy prezent ever!!! <lol> ) Weterynarz stwierdził, że mają ok. 6 tyg., czyli są z maja 2013r.
Obrazek
Amorka niestety nie mamy, zaginął nam w zeszłym roku. On był bardzo ufnym kotem, lubił chodzić nad pobliską rzekę do wędkarzy, każdy go tam głaskał. I pewnego wieczora nie wrócił. Nie pomogły ulotki, szukanie w okolicy. Przepadł bez wieści. :((((
Dlatego Gilbert kotem wychodzącym nigdy nie będzie. Floriana niestety nie mogę odzwyczaić, ale sama nic nie zdziałam - mój ojciec go wypuszcza, bo ten płacze pod drzwiami. Jedno dobre, ze on poza podwórko nie wychodzi, bo boi się innych kotów czy obcych ludzi. Jak wyjdzie to posiedzi na parapecie kuchennym i wraca.
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Szkoda Amorka, pewnie któryś z wędkarzy przygarnął pięknego kota, a gdzieś teraz on ma swój ciepły kącik i ludzie kolana. Oby ;-))

Florianek jest cudnym pręguskiem, prosimy o dużo zdjęć przystojniaków <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Florianek wyrósł na pięknego pana kota, mam nadzieję, że Amorek też, gdzieś w innym domku....takie ślicznego rudaska pewnie ktoś capnął do siebie.
Awatar użytkownika
mocca6

Post autor: mocca6 »

Śliczne kociaki, szkoda tylko Amorka. Oby jego nieobecność wynikała z tego, że ktoś sobie go przygarnął, bo różny jest los kotków wychodzących samopas ;-(
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Byliśmy dzisiaj na spacerku. Jak widzicie na pyszczku widać pełnię szczęścia. <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale cudny ogon, jak u wiewióra <shock> :kotek:
Dzielnie sobie radził na spacerku :-)
Zablokowany