Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mocca6

Re: Euphoria & Gasper

Post autor: mocca6 »

Kochane stworki <mrgreen> I te oczątka oboje mają przecudowne <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

To faktycznie wagowo raczej nie tatuś .
Wielki świat widzę mocno młodego zadziwił <lol>
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Piękni oni! A Euphi rzeczywiście na zdjęciach wychodzi mniejsza niż jest w rzeczywistości. Dopiero na filmiku widać, że kawał z niej baby (i komplement to!<mrgreen>).
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Gaspi był pierwszy raz na dworze? Ale zdziwiony <mrgreen> Mi też się wydaje, że idzie w dziadka- szczególnie widać podobieństwo na tym drugim zdjęciu. Mój Gucci to raczej mamusia- też jest taki ciemny na mordce i jest drobnej budowy.

Oczy Euphi przepiękne <zakochana>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Kamila pisze:Biedna Euphi już nie wie gdzie patrzeć taka zdziwiona tym całym podwórkiem, wrażeń co nie miara i tylko szyjka i oczka latają we wszystkie strony <lol> a Gaspusia z kolei wbiło w ziemie i oczka dostał jak cebule <mrgreen> To zafundowałaś ogonkom wrażenia <mrgreen>
Euphi to za mucha tak patrzyła :-) Ona ogrodkowa kobieta przecież jest :-) Bardzo lubi łapać muchy i siedzieć w swoim ulubionym kącie ogódka :-)

Za tydzień o tej porze będziemy się szykowac do wyjazdu. Nie wiem jak ja wytrzymam 11 dni bez tych moich maluchów. Zamiast sie cieszyć, że lecimy na tak piękne wakacje to ja już się martwie. Na szczescie zostaja w domu- bedzie przychodzić do nich sasiadka, ktora sama ma 2 kocurki i wielkie serducho- oby dwa uratowane z ulicy, oby dwa po przejsciach :-) Nie boje sie, bo wiem, że będą w bardzo dobrych rękach ale mimo wszystko.. :((((
Kupiliśmy kamere na sam wyjazd. Mnie ona tym bardziej cieszy, że bede mogla teraz wiecej nakrecać kociatych w akcji i wstawiać filmiki <mrgreen>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

dagusia pisze:
Kamila pisze:Biedna Euphi już nie wie gdzie patrzeć taka zdziwiona tym całym podwórkiem, wrażeń co nie miara i tylko szyjka i oczka latają we wszystkie strony <lol> a Gaspusia z kolei wbiło w ziemie i oczka dostał jak cebule <mrgreen> To zafundowałaś ogonkom wrażenia <mrgreen>
Euphi to za mucha tak patrzyła :-) Ona ogrodkowa kobieta przecież jest :-) Bardzo lubi łapać muchy i siedzieć w swoim ulubionym kącie ogódka :-)

Za tydzień o tej porze będziemy się szykowac do wyjazdu. Nie wiem jak ja wytrzymam 11 dni bez tych moich maluchów. Zamiast sie cieszyć, że lecimy na tak piękne wakacje to ja już się martwie. Na szczescie zostaja w domu- bedzie przychodzić do nich sasiadka, ktora sama ma 2 kocurki i wielkie serducho- oby dwa uratowane z ulicy, oby dwa po przejsciach :-) Nie boje sie, bo wiem, że będą w bardzo dobrych rękach ale mimo wszystko.. :((((
Kupiliśmy kamere na sam wyjazd. Mnie ona tym bardziej cieszy, że bede mogla teraz wiecej nakrecać kociatych w akcji i wstawiać filmiki <mrgreen>
Ja na Twoim miejscu cieszyłabym się, że mogę wyjechać na tak długo i odpocząć :-> Zazdroszczę, bo nie miałam urlopu już prawie 2 lata, a tyle wolnego co Ty to nie wiem kiedy będę miała...Sąsiadka na pewno wspaniale zaopiekuje się kocurkami, a im te 11 dni na pewno szybko zlecą i nawet się nie spostrzegą kiedy Pańcia wróci :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Gasperek <zakochana> jaki on cudny brysiowy i te oczy wielkie :mdleje:
A Eufilka <zakochana> słów mi brak, jak ona mi moją Brysieńkę przypomina ;-( <zakochana>
Uwielbiam te Twoje misie <zakochana>
Awatar użytkownika
Charlotte

Post autor: Charlotte »

Miłego wypoczynku życzę :kwiatek:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

yyy, słów mi brak! Rzadko mi się to zdarza, a tu, no żadne nie oddadzą mojego zachwytu, więc chyba sobie daruję...

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Ja tylko tyle <serce> <serce> <serce>
Udanego wypoczynku życzę :-)
Zablokowany