Ja podobnie. Wcześniej nie miałam w kuchni miejsca na zmywarkę, ale w końcu dorobiliśmy się z mężem większej i korzystam z dobrodziejstwa zmywarki już od niemal roku. Super sprawa i rachunki dużo mniejsze.yamaha pisze:<lol>
Ja tez kiedys bylam anty a stalam sie super-pro co do zmywarki
*Kostek*Sonia*Rominka*
- oleena
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
- Hann
PIĘKNA kuchnia! Strasznie mi się podoba!
No i Sonia... <serce> Podbiła mnie zupełnie <oops> Cudne koty Twe wszystkie, ale Sonia absolutnie zawróciła mi w głowie <roll>
No i Sonia... <serce> Podbiła mnie zupełnie <oops> Cudne koty Twe wszystkie, ale Sonia absolutnie zawróciła mi w głowie <roll>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Pięknie wyszła kuchnia
I bardzo ładnie komponuje się z Sonią
<serce>
Co do zmywarki to u mnie mój M. cały czas uważał, że to fanaberia, odkąd mamy już nie narzeka <lol> A do suszenia kupiliśmy taką małą suszarkę w Ikei, która stoi na zlewie (mamy 1,5 komorowy, więc na tej małej komorze). Od wielkiego dzwonu, jak przychodzą goście to można ją schować bo jest naprawdę mała.
Co do zmywarki to u mnie mój M. cały czas uważał, że to fanaberia, odkąd mamy już nie narzeka <lol> A do suszenia kupiliśmy taką małą suszarkę w Ikei, która stoi na zlewie (mamy 1,5 komorowy, więc na tej małej komorze). Od wielkiego dzwonu, jak przychodzą goście to można ją schować bo jest naprawdę mała.
- oleena
Ja też mam tę mała suszarkę z Ikei i jestem z niej zadowolona, bo zajmuje mało miejsca i wygląda estetycznie.MoniQ pisze:Pięknie wyszła kuchnia![]()
I bardzo ładnie komponuje się z Sonią
<serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Pozwolę sobie jeszcze na mały OT w temacie kuchni, po królowej zmywarce, numerem 2 jest młynek do odpadków, polecam!
<offtopic>
- elsa
Ja bardzo chętnie dowiem się więcej - co to za ustrojstwo jest? <mrgreen> Co daje takie urządzenie w życiu codziennym? Totalnie jestem niewtajemniczona w tym względzie <oops>
Cioteczki, miło nam czytać te wszystkie komplementa <serce> dzięki wielkie! A ja starałam się być słowna i napstrykałam fotek, o takie o!

Mam wielką nadzieję nadrobić jutro zaległosci forumowe, pozdrawiamy z serdecznością wszystkie Cioteczki! <serce>
Cioteczki, miło nam czytać te wszystkie komplementa <serce> dzięki wielkie! A ja starałam się być słowna i napstrykałam fotek, o takie o!

Mam wielką nadzieję nadrobić jutro zaległosci forumowe, pozdrawiamy z serdecznością wszystkie Cioteczki! <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne fotki, a pierwsza Kostka jest mistrzostwem świata <zakochana>
Sonia to cały tata, pyzulka taka słodka, może sobie z Nandusiem łapkę podać, idealna para by z nich była <zakochana> <mrgreen>
Rominka jak zwykle taka subtelnisia <zakochana>
Kuchnia wyszła rewelacyjnie, idealnie taka, jakie mi się podobają
Sonia to cały tata, pyzulka taka słodka, może sobie z Nandusiem łapkę podać, idealna para by z nich była <zakochana> <mrgreen>
Rominka jak zwykle taka subtelnisia <zakochana>
Kuchnia wyszła rewelacyjnie, idealnie taka, jakie mi się podobają
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Modele na zdjęciach przecudne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zdjęcia tak piękne, że aż zazdroszczę umiejętności :-)
Fotograficzny tępak ze mnie i o.... <lol>
Zdjęcia tak piękne, że aż zazdroszczę umiejętności :-)
Fotograficzny tępak ze mnie i o.... <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam Twoje koty ,a Kostek jest moim ulubieńcem ,te jego oczy zatracam się w nich <zakochana>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Kuchnia swietna
koty jak zwykle cudne