*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: norka »

Wesołego Alleluja wielkanoc wielkanoc wielkanoc

:-)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Spokojnych ,zdrowych świąt wielkanoc
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Elsa, na kradzież Soni to nie jeden a pewnie cała forumowa mafia się szykuje więc co najmnie musisz jakiś antyterrorystów zatrudnić <lol> <lol> <lol>

Widzę, że macie też karmnik na czipa :-) Jesteś zadowolona ?
Bo ja to już sobie nie wyobrażam karmienia kotów różnymi karmami bez tego urządzenia. Bardzo ułatwia życie :-)
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Święta, święta i po świętach...a ja ledwo łażę i nie dlatego, że brzuch urósł po świątecznym obżarstwie (nie było takowego, raczej umiarkowane delektowanie się), a dlatego, że ambitnie wzięłam się za ćwiczenia w niedzielę (po dłuższej przerwie) i dzisiaj mam mega zakwasy <diabeł> Łażę jak paralityk, a chciałam na fitnessa skoczyć wieczorkiem, bo karnet wykupiony, a ani razu nie byłam <gwiżdże> Muszę ten tydzień wykorzystać, chociaż te kilka dni do końca miecha, żeby mieć poczucie dobrze zainwestowanej kasy <lol>

O, noo, karmnik jest mega fajny, jestem bardzo zadowolona! Bardzo ułatwia życie, gdyż:

1. Kostek nie ma dostępu (on ma bardzo wrażliwe jelita i karma sucha totalnie mu nie służy).
2. Nie muszę latać z miskami, żeby karmić dziewczyny, tym bardziej, że Soniak całkowicie suchokarmowy się zrobił, więc ma dostęp do jedzonka jak jej pasuje.

To świetne urządzenie, a dziewczyny zaczęły z niego korzystać jakby były co najmniej jego projektantami, żaden tryb nauki nie był potrzebny <mrgreen> Tylko Kościu na początku łapką pacał, bo myślał, że i jemu stoliczek się nakryje :kotek:

Z "antkami" mam układy, będziem się bronić do upadłego <mrgreen> Ale w każdej chwili zapraszam na kawkę, głaskanie i miziane dozwolone bez ograniczenia <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

eh, zakwasów to się człowiek nigdy nie pozbędzie. Ja ćwiczę w miarę regularnie ( choć ostatnio z przerwą bo auto w naprawie) a w święta też pobiegałam i poćwiczyłam na tych siłkach outdoorowych i co? nogami ledwo ciągnę <lol>

Ja Sońcię chętnie odwiedzę - nie zdziw się kiedyś <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Cioteczki, troszeczkę nadrobiliśmy zaległości, chociaż to jeszcze ciągle za mało, żeby odwiedzić wszystkich, którym swój zachwyt chcielibyśmy oddać...U nas wszystko w porządalu, Kostek i Sonia złapali w weekend trochę słoneczka na ogródku, natomiast Romcia wolała obserwować świat przez szybę okienną, więc nie zmuszaliśmy jej i tym samym brak jej w dokumentacji foto <oops>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Każda wariatka ma na głowie kwiatka <mrgreen>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

O matko, ale Sonia sie zrobiła okraglutka <shock>
Mega do tatusia z pysia podoba <zakochana>

A Kostek jak to Kostek- Pan na włościach. Pięknie się z idącą wiosną w ogrodzie komponuje :-)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Elsa co tu dużo pisać ,te zdjęcia mówią wszystko tylko się zachwycać i podziwiać <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Zdjęcia futrzaczków na tle soczystej zieleni <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Druga fotka : WOW ! :mdleje:
Ale z niej MICHU jest <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany