Cześć Tajguś Ale masz fajne widoki z balkonu! My to musimy zamontować jakiś taras widokowy, bo niestety balkon jest murowany...
Czy Tajga dużo korzysta z tej budki, w której siedziała na zdjęciu kilka stron temu? Bo ostatnio widziałam identyczną i nawet zastanawiałam się, czy nie kupić dla Eris, ale zanim przemyślałam sprawę to ją wykupili <lol>
Yolla pisze:Ooooo a można taki zestaw myjąco-nadzorujący okna wypożyczyć
Ależ proszę uprzejmie <mrgreen>
Luinloth pisze:Czy Tajga dużo korzysta z tej budki, w której siedziała na zdjęciu kilka stron temu? Bo ostatnio widziałam identyczną i nawet zastanawiałam się, czy nie kupić dla Eris, ale zanim przemyślałam sprawę to ją wykupili <lol>
Dużo Kiedy jest chłodno, Taja siedzi w niej na balkonie, a tak normalnie budka stoi na kanapie i służy jako ulubione miejsce do popołudniowej i wieczornej drzemki. Pod poduszkę wrzucona jest włóczkowa kulka z futrzanym ogonkiem i to też jest frajda - Tajgol bardzo często wygrzebuje ją z zapałem i zapamiętale morduje <mrgreen>
Tajguniu, oj chciałabym mieć taki patrol u siebie. Piękna jesteś. Oj piękna. <serce> <serce> I bardzo pracowita. <serce> Bo przecież zarządzanie i patrolowanie to bardzo ciężka praca.