*Kostek*Sonia*Rominka*
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
Soncia to dopiero eksploratorka, pod kady krzaczek sie wciska, kazda trawke powacha a przy tym prezentuje sie zachwycajaco. Kostus tez cudnie sie prezentuje, ale widac ze on do ogrodka wybral sie na lezakowanie:)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne misie na trawce <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ależ ta Sonia to wykapany tatuś, no nie wyparłby się jej <zakochana>
Ależ ta Sonia to wykapany tatuś, no nie wyparłby się jej <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ależ miałam zaległości w Waszym wątku <oops> Alu już wszystko nadrobione <mrgreen>
Zakochałam się w Twojej kuchni <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Twoje zdjęcia i koty na nich są mega fantastyczne <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Sonia jest moim number one <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Zakochałam się w Twojej kuchni <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Twoje zdjęcia i koty na nich są mega fantastyczne <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Sonia jest moim number one <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- elsa
Beciu, dziękuję! <oops> <serce> Strasznie mi miło!
I pozostałym cioteczkom też bardzo, bardzooooo!
Sonia to eksploratorka pierwszej wody i każdej powierzchni <mrgreen> Śmiać mi się z niej chciało, bo na początku wykazała się dość małym entuzjazmem, jeżeli chodzi o wyjście na ogródek (w przeciwieństwie do weterana Kościa, który wymiaukuje to codziennie, odkąd zaświeciło wiosenne słoneczko), ale za chwilę jej ciekawska natura wzięła górę i po chwili już węszyła gdzie się dało <mrgreen> Romcia ma swój świat i najwyraźniej dobrze jej jest w nim <serce>
Mnie się wydaje, że Soniak to bardziej do dziadzia jest podobna, nie sądzicie? <mrgreen>
dziadzio

tatko

I pozostałym cioteczkom też bardzo, bardzooooo!
Sonia to eksploratorka pierwszej wody i każdej powierzchni <mrgreen> Śmiać mi się z niej chciało, bo na początku wykazała się dość małym entuzjazmem, jeżeli chodzi o wyjście na ogródek (w przeciwieństwie do weterana Kościa, który wymiaukuje to codziennie, odkąd zaświeciło wiosenne słoneczko), ale za chwilę jej ciekawska natura wzięła górę i po chwili już węszyła gdzie się dało <mrgreen> Romcia ma swój świat i najwyraźniej dobrze jej jest w nim <serce>
Mnie się wydaje, że Soniak to bardziej do dziadzia jest podobna, nie sądzicie? <mrgreen>
dziadzio

tatko

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja właśnie myślałam, że jej ojcem jest ten pierwszy kocur, a to dziadek jest. To faktycznie poszła cała na dziadka <zakochana>
- elsa
Ja też byłam przekonana, bo wypisz wymaluj geny dziadzia (tak na moje laickie oko), a jak sobie zajrzałam na stronkę hodowlaną, to jednak tatkiem okazał się Puciek <serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
pięknie wyglądają Twoje kotełki na łonie natury <zakochana> <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no Soncia to wykapany dziadzio, wypisz wymaluj 
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
wszystkie widzę żesmy się zasugerowały że to Harley jest tatusiem. Sonia ewidentnie poszła w dziadka w takim razie <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Z Soni to czysty dziadek.
Pięknie się koteczki prezentują na łonie natury <zakochana> <zakochana>
Pięknie się koteczki prezentują na łonie natury <zakochana> <zakochana>