Rozumiem, że też tak macie, że jak kot miauknie i zrobi dywanik to cokolwiek robiliście do tej pory to rzucacie w diabły i pędzicie pomiziać?
Funfel i Pompon w jednym mieszkają domu
- paquerette
Re: Wiedźmiński kot Ferrari vel Funfel z hodowli Mazuria*PL
jaki cudne brzusio! Ja nie mogę, mam taką słabość do tych dywaników łazienkowych (tak nazywamy u nas tę pozycję, na dywanik ;) chyba to się nigdy nie znudzi.
Rozumiem, że też tak macie, że jak kot miauknie i zrobi dywanik to cokolwiek robiliście do tej pory to rzucacie w diabły i pędzicie pomiziać?
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
czasami tak, a czasami po prostu siedzę i się delektuję samym patrzeniem <mrgreen>
- Surimi
paquerette pisze:jaki cudne brzusio! Ja nie mogę, mam taką słabość do tych dywaników łazienkowych (tak nazywamy u nas tę pozycję, na dywanik ;) chyba to się nigdy nie znudzi.
My na to mówimy "pułapka"
I tak naprawdę najgorsze w Funflu jest to, że on ciąąąągle robi te pułapki, i ciąąąągle do nas gada, a głosik ma przesłodki, i ile on ma zdań do powiedzenia! Mówię Wam, nie wiedziałam, że koty mogą wydawać tyle różnych miauknięć, purknięć i furkotów
Limontka, dobrze, że potrafisz się delektować samym patrzeniem. My nie i Funfel dzięki temu wie jak nas do siebie ściągnąć. Terrorysta.
- anex
Funfel! Jak dobrze, że wróciłeś. Tęskniłam! 
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Funfelek <serce> Jak grzecznie pomaga przy remoncie
W tunelu wyglada przesłodko, ale pozycja-pułapka oczywiście najlepsza <mrgreen> U nas równie czesto, jak a) byłoby jeszcze d : d) zaczyna zapamiętale obgryzac ręce które przyszły go pogłaskać <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
U nas najczęściej a) albo b) <lol>
- paquerette
ja wprowadzam racjonalne gospodarowanie czułością i jak jest tylko dywanikowa pułapka bez efektów dźwiękowych to staram się powstrzymać i tylko patrzę ( zazwyczaj szturcham męża i wypowiadam te magiczne....no popatrz na nią, patrz patrz ;)
ale dywanik z przeciągłym miauknięciem to nie ma zmiłuj, rzucam robotę i biegnę...w końcu służbę trzeba jakoś przywołać
ale dywanik z przeciągłym miauknięciem to nie ma zmiłuj, rzucam robotę i biegnę...w końcu służbę trzeba jakoś przywołać
- Surimi
Jakby ktoś zgłodniał, to świeży Bunfel-Kunfel podany na tacy

sandra, "d) zaczyna zapamiętale obgryzac ręce które przyszły go pogłaskać" to też się zdarza jak ma fazę i głupawkę <diabeł>
paquerette, my zazwyczaj nie musimy nigdzie biec bo Funfel się wywala pod nogami <lol>
A w ogóle, jeśli ktoś jest zainteresowany, to do 15 grudnia 2016 w Warszawie można bezpłatnie czipować psy i koty :-) My się przy okazji chyba wybierzemy, na wszelki wypadek jakby Funik będąc u rodziców postanowił uskutecznić ucieczkę (dom z ogrodem, a nuż ktoś nie zamknie drzwi balkonowych).

sandra, "d) zaczyna zapamiętale obgryzac ręce które przyszły go pogłaskać" to też się zdarza jak ma fazę i głupawkę <diabeł>
paquerette, my zazwyczaj nie musimy nigdzie biec bo Funfel się wywala pod nogami <lol>
A w ogóle, jeśli ktoś jest zainteresowany, to do 15 grudnia 2016 w Warszawie można bezpłatnie czipować psy i koty :-) My się przy okazji chyba wybierzemy, na wszelki wypadek jakby Funik będąc u rodziców postanowił uskutecznić ucieczkę (dom z ogrodem, a nuż ktoś nie zamknie drzwi balkonowych).
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
schrupalabym tak beze funflowa 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jaki bochenek, taki biały to chyba ryżowy <lol>
<zakochana>
<zakochana>