*Kostek*Sonia*Rominka*
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
wow
ten różowy języczek na tle kremowego futra <zakochana> <zakochana> .....i ciemno bursztynowe oczęta..... 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Sesja opłacona smakołykami? <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Puchaaaaaaaaaaaaata <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
nadrobiłam zaległości filmikowe i no cóż.....jestem w niebie <święty> , moja ulubienica w takiej pozie rozkosznej, że jak bym ją chwyciła....... <diabeł> A Kostuś to za elegancki dywanik pięknie robi.
Rominka jest słodka, i ma cudne kłaczki między paluszkami <zakochana>
No to jutro od rana siedzę na forum...... <lol>
Rominka jest słodka, i ma cudne kłaczki między paluszkami <zakochana>
No to jutro od rana siedzę na forum...... <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jedna fotka ? <wsciekly>
<zakochana>
<zakochana>
-
aurora80
"Jutro" już tak jakby chyli się ku "pojutrze" - gdzie fotki się pytam Pańcia <yamaha> no gdzie????
- elsa
Jedna fotka to zapowiedź, całe 80 zdjęć czeka <gwiżdże> ale dziewczyny, migrena mnie dzisiaj zwaliła z nóg, nie dałam rady wrzucić fotek, pomimo tego, że gotowe...spałam pół dnia, dobrze, że jeszcze leki mi pomagają, bo serio, ale bywało, że do pracy nie byłam w stanie chodzić. Z rana dobrze się czułam, około południa ni z tego ni z owego przyszła <cenzura> Dobrze, że obyło się bez wizyty w kibelku, bo ja mam migreny na tle nerwowym i często, kolokwialnie rzecz ujmując, pawiuję <wsciekly> Wybaczcie 
-
aurora80
No to jesteś usprawiedliwona. Współczuję, tym bardziej, że sama nie dalej niż tydzień temu w sobotę pół dnia przeleżałam z powodu migreny. Znam ten ból, którego nikt kto go nie doświadczył raczej sobie nie wyobraża i lepiej żeby sobie nie wyobrażał. Dobrze, że już u Ciebie lepiej. Wracaj do siebie i postaraj się nadrobić zaległości Pańcia, postaraj! 
- Lelka
Elsa współczuję.
Siądę sobie cichutko w kąciku i poczekam na fotki, bo nowa jestem,więc ciekawa wszystkich futerek bardzo.
Siądę sobie cichutko w kąciku i poczekam na fotki, bo nowa jestem,więc ciekawa wszystkich futerek bardzo.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Współczuję migreny, wiem co to za dziadostwo
I moje też o podłożu napięciowym. Nie stresuj się, zaparz sobie meliskę i wygłaszcz swoje piękne koty