Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Filip

Post autor: yamaha »

sandra pisze:Dziękujemy <serce> Mam wrażenie ze raczej rośnie troszeczkę wolniej niz inne forumowe koty, skończył 5 miesiecy z waga 2.4kg :) dla mnie i tak jest najcudowniejszy na świecie <serce> <serce> <serce> Nawet jak wcale nie urośnie <mrgreen>
Wydaje sie bardzo prporcjonalny i ksztaltny, wiec zupelnie nie masz sie czym martwic ;-))
Moze po prostu jest z galezi tych "wiewiorkowych" a nie "niedzwiedziowych" <lol>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Bardzo się cieszę, że Filipek tak dobrze zniósł zabieg :kotek: A gdzie to tak wspaniale i bezproblemowo kastrują w Krakowie?
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

filipku kocham cię jesteś najwspanialszy (oczywiście zaraz po moim dd) ;)
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Aga L. pisze:Bardzo się cieszę, że Filipek tak dobrze zniósł zabieg :kotek: A gdzie to tak wspaniale i bezproblemowo kastrują w Krakowie?
Kastrowałam go w Hyraxie :) początkowo chciałam w Maxvecie, ale tam usłyszałam, że jeszcze za wcześnie itp, więc zdecydowałam się na Hyrax i jestem zadowolona. Poproszono mnie o odstawienie jedzenia 8h przed, bylam przy tym jak wetka podała mu zastrzyk i zasnął mi na rękach. Ledwo ponad 2h później zadzwonili, że wybudzony, a po 2,5h od wyjścia z lecznicy już byłam z powrotem po kotka :) 2h po odbiorze pozwolono mi na podanie jedzenia (dostalam na pierwszy dzien saszetke rc reconvalescence), wcinał z radością, nic nie wymiotował, normalnie kuwetuje itp, troche pospał, a teraz zaczyna juz standardowe wieczorne gonitwy :-D <diabeł> jutro rano mamy sie zgłosić na kontrolę rany i podanie leku przeciwbolowego
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Też, z polecenia Magi, korzystałam z Hyraxu ale jak mnie nastraszyli, po jednym, niepowtórzonym badaniu, że kota można leczyć tylko paliatywnie <wsciekly> przeniosłam się na Nowowiejską do Salamandry, nawet mi bliżej z Salwatoru a z lekarzy jestem zadowolona więc już pewnie tam zostaniemy.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Słodki ten Twój chłopczyk niesamowicie :kotek: <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

ooo, Filipek już bez męskich atrybutów? Dobrze, że dzielnie zniósł zabieg. Na zdjęciach na parapecie prezentuje się przepysznie <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Mały zuch! Tak dzielnie zniósł pozbawienie jajeczek :kotek: :kotek:
Słodki jest niesamowicie <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Ja tez polecam do leczenia juz inne lecznice. Ale w hyraxie dobrze kastruja :ok:
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Dziękujemy wszystkim Ciociom za komplementy <serce>
maga pisze:Ja tez polecam do leczenia juz inne lecznice. Ale w hyraxie dobrze kastruja :ok:
No własnie juz daaaawno temu poleciłaś mi do kastrowania hyrax w wątku o krakowskich lecznicach, dlatego tam poszłam :)
Zablokowany