YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
Malenko, jestem z Tobą! U mnie też zdjęcia i w życiu do bani. Więc ja cię rozumiem.. Ze stu mi wyszły 4..

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no może ja się nie znam, ale dla mnie zdjęcia są super, to co najważniejsze, czyli koteły są, zdjęć dużo jest -jest, kotki pięknie pozują - pozują. Mnie tam się bardzo podoba <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
BabeczkiFusiu pisze:Malenko, jestem z Tobą! U mnie też zdjęcia i w życiu do bani. Więc ja cię rozumiem.. Ze stu mi wyszły 4..
Glowy do gory, po deszczu ZAWSZE wychodzi slonce
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Carmelka na balkonowych półeczkach przepięknościowa <zakochana>
A Yoguś xero Iśka albo na odwrót <mrgreen> klasa sama w sobie <serce>
Na chandrę polecam "Atramentowa- Suplement" Celińskiej albo upiec jakieś ciacho najlepiej coś pracochłonnego- u mnie działa nie na życie ale na trochę <mrgreen>
A Yoguś xero Iśka albo na odwrót <mrgreen> klasa sama w sobie <serce>
Na chandrę polecam "Atramentowa- Suplement" Celińskiej albo upiec jakieś ciacho najlepiej coś pracochłonnego- u mnie działa nie na życie ale na trochę <mrgreen>
- Malena
kurcze Yolla teraz to dopiero mnie dobiłaś...
cały tydzień jeżdżąc do pracy mijałam plakat informujący o koncercie Celińskiej w Toruniu 2 maja i tak sobie myślałam, że koniecznie trzeba się na niego wybrać i dupa zapomniałam
a nastrój wczoraj miałam taki że dobrze by mi to zrobiło, albo wręcz odwrotnie przepłakałabym cały koncert 
cały tydzień jeżdżąc do pracy mijałam plakat informujący o koncercie Celińskiej w Toruniu 2 maja i tak sobie myślałam, że koniecznie trzeba się na niego wybrać i dupa zapomniałam
-
turmalinka
Ehhhh rozumiem cie, u mnie jak na hustawce z tym zyciem, jak juz sie wydaje, ze bedzie lepiej co cos innego sie pierd@$@$ 
Ale przynajmniej futerka masz cudowne do glaskania, a u mnie jeszcze 2 miesiace czekania
Ale przynajmniej futerka masz cudowne do glaskania, a u mnie jeszcze 2 miesiace czekania
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Kup sobie koniecznie tą płytę ! "Suplement". Możesz posłuchać fragmentów na stronie empiku. Daje kopa :-)
http://www.empik.com/atramentowa-suplem ... 3,muzyka-p
http://www.empik.com/atramentowa-suplem ... 3,muzyka-p
- Lelka
Świetne zdjęcia...aż poleciałam oglądać jeszcze raz, co jest źle...i potem jeszcze raz bo się z tego wszystkiego na kotełki nie napatrzyłam... i jeszcze, bo przypomniałam sobie, że miałam zobaczyć co źle...i nie wiem, bo super wyszły i zdjęcia i modele <pokłon> ...no to lecę oglądać jeszcze raz <gwiżdże>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Koty widać? Ja tam bardzo dokładnie widzę, jakie śliczne i słodkie masz futra <zakochana> Czyli zdjęcia wychodzą.
Inne rzeczy w końcu też wyjdą, nie martw się
Inne rzeczy w końcu też wyjdą, nie martw się
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Też jestem zdania, że zdjęciami się przejmować nie musisz, są piękne, z takimi modelami jak Carmelcia i Yoguś nie mają prawa być inne
<zakochana> <serce>
A cała reszta.... czasem musi się popieprzyć, żeby potem się mogło polepszyć, każdy z nas to czasem przechodzi niestety... Trzymam kciuki, żeby ta pierwsza faza trwała jak najkrócej
A cała reszta.... czasem musi się popieprzyć, żeby potem się mogło polepszyć, każdy z nas to czasem przechodzi niestety... Trzymam kciuki, żeby ta pierwsza faza trwała jak najkrócej