Arya i Eddie

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
elsa

Re: Arya i Eddie

Post autor: elsa »

<mrgreen> Widzę, że kotki były bardzo grzeczne, że zajączek pomyślał o prezenciołach dla nich i to jak zawodowo przygotowanych <mrgreen> <ok>

Ale to Twoje towarzystwo jest piękne i tak cudownie razem wyglądają, para roku dosłownie! Idealnie dopasowani kolorystycznie i pysiowo, no wow! <zakochana> <zakochana> <zakochana>

100 latek dla słodziaka psiaka! :tort: :tort: :tort: Głaski urodzinowe i całusy! <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

takie cudne fotki Pańcia przed nami skrywała :nie: a kociaste tak fotogeniczne, aparat uwielbiają, pozują jak rasowi modele :ok:
Dla psiuńcia 100 latek :tort: :tort: :tort:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Zacznę od pieska, bo w końcu jubilat :pies: :tort: Wszystkiego psionajlepszego Azarku :) :pies:

A kociaki słodziaki, grzeczne że aż strach <zakochana> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

co tu dużo pisać <pokłon>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Mnie najbardziej spodobał się koci ziew <mrgreen>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

nmin pisze: I jeszcze bonusowo Azar. Mieszka z moim tatą w Poznaniu i zbyt rzadko go widuję, żeby zakładać mu własny wątek, więc wcisnę go tu boczkiem z fotką urodzinową ;-)) 14 kwietnia skończył siedem lat, powolutku się starzeje, ale nadal lubi długie spacery i taplanie się w kałużach.
Starzeje się? "Toż to gówniarz" - jak to na początku lat 80-tych zwykł był mawiać mój pradziadunio Franuś (l.90) o ówczesnym prezydencie Stanów Zjednoczonych Ronaldzie Reaganie (l.70).
;-)) I jak zapewne o Azarze powiedziałaby Diunka (l.15 za kilka tygodni)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Nmin, jak tam przygotowania do 21/05 ?
Wszystko sie uklada jak trzeba ? <ok>
Awatar użytkownika
nmin
Agilisowy Rezydent

Post autor: nmin »

atomeria pisze:I jak zapewne o Azarze powiedziałaby Diunka (l.15 za kilka tygodni)
Pewnie tak <lol> Nie no, ja wiem, że siedem lat to nie jest aż tak dużo, nawet u dużej rasy. Ale biedny Azar ma od zeszłego roku cukrzycę i widzę, że to ona go "postarzyła", nie jest bardzo źle, ale to jednak nie ten sam pies, co rok lub dwa temu <hm>
yamaha pisze:Nmin, jak tam przygotowania do 21/05 ?
Wszystko sie uklada jak trzeba ? <ok>
Nie wiem... Wypieram... <lol>
Tak serio, nie dociera do mnie, że to już w przyszłym tygodniu <shock> Od ubiegłego czwartku mam już wolne aż do początku czerwca, ale lecimy dopiero 13 maja. Póki co wszystko dograne, umówione, a duperelami zajmie się dekoratorka, więc lecimy praktycznie na gotowe. Jakoś się nie stresuję, bardziej się stresowałam podczas faktycznego organizowania, niż teraz. Dziś usiadłam i wysłałam ze trzy maile, a wieczorem pobujaliśmy się trochę po salonie w ramach przygotowań do pierwszego tańca, bo mamy cztery lewe nogi <lol>

Biedne kotki zostaną same na dwa tygodnie :kotek: Żal mi ich, ale to już ostatni raz na najbliższy czas. Zabranie ich do Polski byłoby dla nich męką, to już lepiej niech zostaną - ukochany wujcio będzie odwiedzał, a czasem nawet nocował. W tym roku już trzy razy były same na kilka dni, nie obrażają się nawet ;-))
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

jak kotki mają "ukochanego Wujcia" do opieki, to nie ma stresu, możesz się spokojnie skupić na sobie :-D
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Powiem szczerze, jak tak czytam ile to nerwów i przygotowań, to wizja ślubu i wesela mnie przeraża :D

Chyba zostanę w domu z kotami, jak przyjdzie co do czego :haha: :haha:
Zablokowany