Ale to Twoje towarzystwo jest piękne i tak cudownie razem wyglądają, para roku dosłownie! Idealnie dopasowani kolorystycznie i pysiowo, no wow! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
100 latek dla słodziaka psiaka!
Starzeje się? "Toż to gówniarz" - jak to na początku lat 80-tych zwykł był mawiać mój pradziadunio Franuś (l.90) o ówczesnym prezydencie Stanów Zjednoczonych Ronaldzie Reaganie (l.70).nmin pisze: I jeszcze bonusowo Azar. Mieszka z moim tatą w Poznaniu i zbyt rzadko go widuję, żeby zakładać mu własny wątek, więc wcisnę go tu boczkiem z fotką urodzinową14 kwietnia skończył siedem lat, powolutku się starzeje, ale nadal lubi długie spacery i taplanie się w kałużach.
Pewnie tak <lol> Nie no, ja wiem, że siedem lat to nie jest aż tak dużo, nawet u dużej rasy. Ale biedny Azar ma od zeszłego roku cukrzycę i widzę, że to ona go "postarzyła", nie jest bardzo źle, ale to jednak nie ten sam pies, co rok lub dwa temu <hm>atomeria pisze:I jak zapewne o Azarze powiedziałaby Diunka (l.15 za kilka tygodni)
Nie wiem... Wypieram... <lol>yamaha pisze:Nmin, jak tam przygotowania do 21/05 ?
Wszystko sie uklada jak trzeba ? <ok>