Ha! Super! To się nazywa potęga kociego umysłu i dobrych życzeń <tańczy>MoniQ pisze:Tajguniu, dziękujemy za życzenia, u mnie podziałało<serce>
Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
W tym tygodniu nie ma życzeń, nie ma też żartów z zajęczych uszu <mrgreen>
W tym tygodniu jest NIESPODZIANKA. I to także dla mnie <strach> Tak samo niespodziewanie jak Tajga pojawił się w moim życiu Mateusz. Mateusz jest europejskim kocurkiem... trzykolorowym
Poważka, to jest trisia w męskim wydaniu <shock> czyli absolutny unikat w kocim świecie <shock>
Tajga przyjęła kolegę z absolutnym spokojem <tu powinna się pojawić emotka z wielkim kamieniem spadającym z serca>
Fotki będą, oczywiście, że będą
tylko nie w tej chwili. Jak mi się uda, wrzucę wieczorem.
Nowy kot w domu, o rany...
W tym tygodniu jest NIESPODZIANKA. I to także dla mnie <strach> Tak samo niespodziewanie jak Tajga pojawił się w moim życiu Mateusz. Mateusz jest europejskim kocurkiem... trzykolorowym
Tajga przyjęła kolegę z absolutnym spokojem <tu powinna się pojawić emotka z wielkim kamieniem spadającym z serca>
Fotki będą, oczywiście, że będą
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Nie wierzęozon pisze:W tym tygodniu nie ma życzeń, nie ma też żartów z zajęczych uszu <mrgreen>
W tym tygodniu jest NIESPODZIANKA. I to także dla mnie <strach> Tak samo niespodziewanie jak Tajga pojawił się w moim życiu Mateusz. Mateusz jest europejskim kocurkiem... trzykolorowymPoważka, to jest trisia w męskim wydaniu <shock> czyli absolutny unikat w kocim świecie <shock>
Fotki będą, oczywiście, że będątylko nie w tej chwili. Jak mi się uda, wrzucę wieczorem.