Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Smutno mi się patrzy na Mateusza, bo on z bazarku na rzecz Maciusia i Moriska, kotów alessandry - tej, od której kiedyś kupowałyśmy torby dla Ślepaczków. A Maciuś już nie żyje, czasem cuda się po prostu nie zdarzają
Morisek jeszcze będzie diagnozowany, ale już wiadomo, że ma chore serduszko. Mam nadzieję, że przed nim jeszcze bardzo wiele dobrych dni <ok>
Na pociechę dla samej siebie, bo i Tajgol troszkę gorzej się czuje, pokażę Wam mojego prawie-Wedelka, też z zeszłotygodniowego bazarku dla alessandrowych chłopaków. Fajny, nie?

Dzisiaj wraca TŻ, więc myślę, że radość Tajgi będzie ogromna i samopoczucie jej się od razu poprawi
Morisek jeszcze będzie diagnozowany, ale już wiadomo, że ma chore serduszko. Mam nadzieję, że przed nim jeszcze bardzo wiele dobrych dni <ok>
Na pociechę dla samej siebie, bo i Tajgol troszkę gorzej się czuje, pokażę Wam mojego prawie-Wedelka, też z zeszłotygodniowego bazarku dla alessandrowych chłopaków. Fajny, nie?

Dzisiaj wraca TŻ, więc myślę, że radość Tajgi będzie ogromna i samopoczucie jej się od razu poprawi
- ozon
- Agilisowy Rezydent
A nie, ja nie w tym sensie. Bazarki już są pozamykane, poszewka była jedna jedyna, zakładka też była tylko jedna.
Ja tylko chciałam napisać o tym, że mi smutno.
I teraz mi jeszcze smutniej.
Ja tylko chciałam napisać o tym, że mi smutno.
I teraz mi jeszcze smutniej.
- elsa
Nie wszystkim kotkom da się pomóc, ale liczą się dobre serca ludzi i chęć pomocy! Też mi smutno ogromnie jak czytam takie informacje
Nowy kompan Tajguni zaskakujący <mrgreen> To się u Was dzieje! Najważniejsze, że wszyscy są szczęśliwi! Witamy Mateuszka w naszych skromnych forumowych progach! <mrgreen>