Misia i Lola, oraz Boguś, Gabryś*i Leoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

jasminka pisze:Misia doszła do siebie co mi dobitnie oznajmia o 6 rano drze ryja ile sił :-)
znaczy się jest dobrze ;-))
Beatam

Post autor: Beatam »

Piękne masz kociaki jasminko :-) A co do fałdki Bogusia to Maniuś zerka na nią z zazdrością <lol>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

To dziwne jest bo Misia fałdki nie ma, a już rok skończyła,Lola dachówka fałdkę posiada znaczną <mrgreen> dziękuję w imieniu kotów za komplementy (ja się czerwienię one nie <gwiżdże> )
Darek
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Darek »

Jasminka, cudne masz te kocice :-) i z Bogusiem komponuja sie w sam raz. Moje ulubione zdjecie to to jak cala trojka staraja sie zmiescic dupki na parapecie. Podejrzewam, ze podobnie jak u mnie zadne nie odpusci.
Co do wolania kotow po imieniu to ja juz dawno sie poddalem i wiem, ze przybiegaja natychmiast, wszystkie, predziutko, niezaleznie od wolanego imienia... pod warunkiem, ze moje wolanie dobiega spod lodowki <lol>
Ale czasem wraca mi nadzieja wiec ty tez musisz byc dzielna i wytrwala :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Cudowne te KOTY wszystkie!
Ale czarny to jest moja loff <zakochana>
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

jasminka pisze:A tak wygląda sylwetka Bogusia :-D dlatego pisałam że Maniuś jest smukły,Boguś już fałdkę ma <lol>
bo zapatrzył się na firankę,a tam falbanka
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Boguś zaśpiewał dziś pierwszą serenadę <lol> dzieci zleciały się do pokoju bo ten jego głosik to taki potężny (coś jak bas)dziewczyny coś bardziej go leją i unikają, czyżby coś przeczuwały <?>
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Śliczne kotuśki jaśmino :) :) każdy w swoim rodzaju, każdy inny kolor i charakter pewnie też :) :) :)!!!!!
Pozdrawiam :)
Darek
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Darek »

jasminka pisze:Boguś zaśpiewał dziś pierwszą serenadę <lol> dzieci zleciały się do pokoju bo ten jego głosik to taki potężny (coś jak bas)dziewczyny coś bardziej go leją i unikają, czyżby coś przeczuwały <?>
Bogus wlasnie zaczal spiewac, Maniek tez, ich trzeci brat Caspar tez chodzi i podspiewuje pod wasem jak mi donosi jego nowa rodzina, w domu u mnie zostal ostatni rodzynek z bandy czarnych czyli Connor i on jeszcze nie spiewa, ale za to bardzo chetnie przesiaduje na swojej siostrze, ktora niczego nie przeczuwajac pozwala mu na to niestety. W zwiazku z tym sezon powszechnego drylowania kocurkow z miotu C uwazam za otwarty <lol>
Awatar użytkownika
Anulka

Post autor: Anulka »

jasminka pisze:Misia doszła do siebie co mi dobitnie oznajmia o 6 rano drze ryja ile sił :-)
<lol> <lol>
To coś, jak mój Romek, ale on tak od początku <mrgreen>
Zablokowany