znaczy się jest dobrzejasminka pisze:Misia doszła do siebie co mi dobitnie oznajmia o 6 rano drze ryja ile sił :-)
Misia i Lola, oraz Boguś, Gabryś*i Leoś
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
-
Darek
- Hodowca
- Kontakt:
Jasminka, cudne masz te kocice :-) i z Bogusiem komponuja sie w sam raz. Moje ulubione zdjecie to to jak cala trojka staraja sie zmiescic dupki na parapecie. Podejrzewam, ze podobnie jak u mnie zadne nie odpusci.
Co do wolania kotow po imieniu to ja juz dawno sie poddalem i wiem, ze przybiegaja natychmiast, wszystkie, predziutko, niezaleznie od wolanego imienia... pod warunkiem, ze moje wolanie dobiega spod lodowki <lol>
Ale czasem wraca mi nadzieja wiec ty tez musisz byc dzielna i wytrwala :-)
Co do wolania kotow po imieniu to ja juz dawno sie poddalem i wiem, ze przybiegaja natychmiast, wszystkie, predziutko, niezaleznie od wolanego imienia... pod warunkiem, ze moje wolanie dobiega spod lodowki <lol>
Ale czasem wraca mi nadzieja wiec ty tez musisz byc dzielna i wytrwala :-)
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
Darek
- Hodowca
- Kontakt:
Bogus wlasnie zaczal spiewac, Maniek tez, ich trzeci brat Caspar tez chodzi i podspiewuje pod wasem jak mi donosi jego nowa rodzina, w domu u mnie zostal ostatni rodzynek z bandy czarnych czyli Connor i on jeszcze nie spiewa, ale za to bardzo chetnie przesiaduje na swojej siostrze, ktora niczego nie przeczuwajac pozwala mu na to niestety. W zwiazku z tym sezon powszechnego drylowania kocurkow z miotu C uwazam za otwarty <lol>jasminka pisze:Boguś zaśpiewał dziś pierwszą serenadę <lol> dzieci zleciały się do pokoju bo ten jego głosik to taki potężny (coś jak bas)dziewczyny coś bardziej go leją i unikają, czyżby coś przeczuwały <?>