Gabi
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Gabi
Ale Gabrysiowi nienaciągnięty materiał na pewno nie przeszkadza :-)
Już sobie wyobrażam jakby wygadał drapak zrobiony przeze mnie. Kto nie pamięta jakie mam zdolności budowlane, niech zobaczy jak zamontowałam kotom schodki na szafę <lol> <lol> <lol>
Super
Już sobie wyobrażam jakby wygadał drapak zrobiony przeze mnie. Kto nie pamięta jakie mam zdolności budowlane, niech zobaczy jak zamontowałam kotom schodki na szafę <lol> <lol> <lol>
Super
- elsa
Prawdziwa rezydencja! Każdy ma do nowości ograniczone zaufanie, ale teraz jak widać Gabuś czuje się jak pan na włościach! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Super sprzęcior, niech dobrze (i dłuuugo <mrgreen> ) służy!
Super sprzęcior, niech dobrze (i dłuuugo <mrgreen> ) służy!
- mocca6
Dzięki dziewczyny <mrgreen>
yamaha, korepetycje by się przydały to fakt <mrgreen> aczkolwiek Gabiś potrafił wykorzystać niedoskonałości i te zbędne fałdki materiału stanowią najlepszą zabawkę we wszechświecie (nawet nie wiedziałam, że tyle rzeczy można tam po kryjomu wepchać) <lol>
yamaha, korepetycje by się przydały to fakt <mrgreen> aczkolwiek Gabiś potrafił wykorzystać niedoskonałości i te zbędne fałdki materiału stanowią najlepszą zabawkę we wszechświecie (nawet nie wiedziałam, że tyle rzeczy można tam po kryjomu wepchać) <lol>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Dzięki temu że taka jedna pojechała do matczynej piersi się przytulić zdołałam przeczytać zaległe posty i między innymi wątek Gabika :-) śliczny kociak rośnie u mnie koty też większe od psa <mrgreen>
- mocca6
A pamięta ktoś Gabriela? <oops> Trochę nas nie było na forum, ale to wszystko przez czas sesji i zaliczeń na uczelni W każdym razie Gabryś się przypomina i melduje, że ma się dobrze :-)
A co ja pies, żeby mnie na smyczy wyprowadzać? Chyba sobie jaja robisz <wsciekly>
No dobra, jak już łazisz za mną z tym sznurkiem, to chodźmy tam <roll>
Chwilę tutaj poleżę, ale nie licz na wiele - nadal jestem zniesmaczony <diabeł>
Nie, nie spojrzę na ciebie. Nadal mam focha! <cenzura>
A co ja pies, żeby mnie na smyczy wyprowadzać? Chyba sobie jaja robisz <wsciekly>
No dobra, jak już łazisz za mną z tym sznurkiem, to chodźmy tam <roll>
Chwilę tutaj poleżę, ale nie licz na wiele - nadal jestem zniesmaczony <diabeł>
Nie, nie spojrzę na ciebie. Nadal mam focha! <cenzura>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
oooo, Gabuś <zakochana> <zakochana> <zakochana> Jaki z niego spacerowicz <shock> . Może i minkę ma niezadowolona i nie uśmiecha mu się nosić szeleczek ale w oczkach ma ciekawość świata i chyba mu się te spacerki jednak podobają. No i prezentuje się elegancko <zakochana>