Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus i Madox

Post autor: Becia »

Kciuki za Magnuska zaciskam z całych sił <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> Asiu, trzymaj się dzielnie, będzie dobrze :hug: :hug: :hug:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Asiu trzymam mocno kciuki za Magnusika i za Ciebie <ok> <ok> <ok> <ok> :hug:
Musi być dobrze, przecież innej opcji nie ma :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Nie takich wieści się spodziewałam :((((
Magnusiku, martwimy się o ciebie :kotek: :kotek: :kotek: Wracaj szybko do zdrówka <ok> <ok> <ok>
Asieńko, będzie dobrze :hug: Przytulam mocno :hug:
Awatar użytkownika
Charlotte

Post autor: Charlotte »

Zdrówka życzymy :-)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Magnusiku i ja trzymam gorąco i mocno <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> za twoje zdrówko. Na pewno wyzdrowiejesz :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: Asiu przeczytaj sobie kilka razy: Magnusik wyzdrowieje! Magnusik wyzdrowieje! Magnusik wyzdrowieje i tak w kółko, aż w to uwierzysz i nie załamuj się. Musi być dobrze. W Twoich rękach wszystkie kotki zdrowieją przecież :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Asiu, jak będziesz miała chwilę, daj znać co u Was.
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Ja od rana o Magnusku myśle, czy pojechał na kroplówkę? Konsultowałas juz wyniki u nefrologa? Mam nadzieje, ze dzis bedą same dobre wieści :hug:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

hey, głowa do góry - będzie dobrze :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Dziękujemy za kciuki, i nadal prosimy o więcej. Magnus jest nadal diagnozowany.. ;-( Nie do końca wiemy co dokładnie mu jest, bo wyniki nie są jednoznaczne. Za parę dni będzie miał robiony pełny profil krwii, już po wstępnym leczeniu.

Dziś Magnus był w klinice prawie cały dzień. Zanim go zawiozłam siusiu było w kuwecie, ale jak się mył, zauważyłam, że siusiak jest aż purpurowy.

Doktor zrobił ponownie usg, stwierdził, że widzi jakieś złogi w nerkach. Zrobiono więc prześwietlenie. Przeprowadzono płukanie mocznika, plus płukanie moczowodu (?). Zrobiono badanie moczu.

Gdy odbierałam Magnusa, nie było już doktora prowadzącego, ale jego asystent (nie do końca w temacie) twierdzi, że on w nerkach nic nie widzi. Siusiak podobno zbladł. Wyniki moczu się poprawiły (pH 6, ciężar właściwy 1,048), ale bakterie są nadal w dużej ilości. Flora bakteryjna spadła z licznej, do dość licznej. Jest też trochę krwii.

Jutro o 8 będę w klinice i dowiem się wszystkiego konkretnie już od lekarza prowadzącego. Po powrocie Magnus siusiał w kuwecie

Ma założony wenflon, jutro jedziemy już tylko na parę godzin na płukanie.. I później chwilę przerwy, by przeprowadzić ostatnie badanie krwii.

Jestem wykończona. Równolegle konsultuję wsztstko z 2 innymi klinikami. Pani Dorotka też czuwa :kiss:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Trzymam mocno <ok> <ok>
Zablokowany