Poidła automatyczne, fontanny

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dagusia

Re: Poidła automatyczne, fontanny

Post autor: dagusia »

Odkąd mam fontanne w domu ani jedno ani drugie nie pije ze starych misek, czy to oznacza, że powinnam je pozabierac? Ale wtedy tylko byłaby jedna fontanna na dole :(((( Jak dokupie jakas inna na gore to wtedy 2 wystarcza? Miseczki są poustawiane tak jak zawsze a wody wogole nie ubywa :-| Gaspiego jak szukam w domu to wiem, że na pewno jest gdzieś koło fontanny- spędza tam prawie cały swój wolny czas <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja bym misek nie zabierała, bo może za jakiś czas i z misek będą kotki korzystały. Mój Bentley miewa okresy, że pije z samej fontanny, a bywa tak, że woli z miski.
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

U mnie tak samo , kilka dni miski potem fontanna , a czasem jedna tylko miski druga tylko fontanna . Nie zrozumiesz bab <mrgreen> Ja mam fontannę i trzy miski .
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

U mnie też jedną fontanna i 3 miski tyle że ani jedna ani drugi nie pojawi już z misek a zaraz już będzie 2 tygodnie odkąd mamy fontanne...
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

U mnie też miski odeszły w niełaski jak Xavier dostał fontannę. Ale ja nadal myłam miski i zmueniałam wodę. Po jakimś czasie koteczek powróciłdo misek :)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

U mnie tylko woda z miseczki obok chrupek nietknięta (ale wymieniam ją i stoi) a woda z miseczki w sypialni, podpijana regularnie (tak myślę, bo część jest na pewno wylewana przez Liluszkowe zabawy <lol> )
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

Kamila pisze:U mnie tylko woda z miseczki obok chrupek nietknięta (ale wymieniam ją i stoi) a woda z miseczki w sypialni, podpijana regularnie (tak myślę, bo część jest na pewno wylewana przez Liluszkowe zabawy <lol> )
Bo ponoć koty nie lubią mieć wody koło jedzenia :-)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Yolla pisze:
Kamila pisze:U mnie tylko woda z miseczki obok chrupek nietknięta (ale wymieniam ją i stoi) a woda z miseczki w sypialni, podpijana regularnie (tak myślę, bo część jest na pewno wylewana przez Liluszkowe zabawy <lol> )
Bo ponoć koty nie lubią mieć wody koło jedzenia :-)
pewnie tak, też kiedyś o tym przeczytałam, ale jakoś nie mam sumienia zabrać tej miseczki <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Mojego Bentleya ulubiona miska z wodą (oprócz niej ma jeszcze drugą i fontannę) stoi właśnie koło suchej karmy, więc nie ma na to reguły ;-))
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Karmelem tez pije po psiemu <mrgreen> zaraz po jedzeniu i obok miseczki z chrupkami
Zablokowany