Poidła automatyczne, fontanny
- dagusia
Re: Poidła automatyczne, fontanny
Odkąd mam fontanne w domu ani jedno ani drugie nie pije ze starych misek, czy to oznacza, że powinnam je pozabierac? Ale wtedy tylko byłaby jedna fontanna na dole
Jak dokupie jakas inna na gore to wtedy 2 wystarcza? Miseczki są poustawiane tak jak zawsze a wody wogole nie ubywa
Gaspiego jak szukam w domu to wiem, że na pewno jest gdzieś koło fontanny- spędza tam prawie cały swój wolny czas <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja bym misek nie zabierała, bo może za jakiś czas i z misek będą kotki korzystały. Mój Bentley miewa okresy, że pije z samej fontanny, a bywa tak, że woli z miski.
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
U mnie tak samo , kilka dni miski potem fontanna , a czasem jedna tylko miski druga tylko fontanna . Nie zrozumiesz bab <mrgreen> Ja mam fontannę i trzy miski .
- dagusia
U mnie też jedną fontanna i 3 miski tyle że ani jedna ani drugi nie pojawi już z misek a zaraz już będzie 2 tygodnie odkąd mamy fontanne...
- Beate
- Agilisowy Rezydent
U mnie też miski odeszły w niełaski jak Xavier dostał fontannę. Ale ja nadal myłam miski i zmueniałam wodę. Po jakimś czasie koteczek powróciłdo misek 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
U mnie tylko woda z miseczki obok chrupek nietknięta (ale wymieniam ją i stoi) a woda z miseczki w sypialni, podpijana regularnie (tak myślę, bo część jest na pewno wylewana przez Liluszkowe zabawy <lol> )
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Bo ponoć koty nie lubią mieć wody koło jedzenia :-)Kamila pisze:U mnie tylko woda z miseczki obok chrupek nietknięta (ale wymieniam ją i stoi) a woda z miseczki w sypialni, podpijana regularnie (tak myślę, bo część jest na pewno wylewana przez Liluszkowe zabawy <lol> )
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
pewnie tak, też kiedyś o tym przeczytałam, ale jakoś nie mam sumienia zabrać tej miseczki <lol>Yolla pisze:Bo ponoć koty nie lubią mieć wody koło jedzenia :-)Kamila pisze:U mnie tylko woda z miseczki obok chrupek nietknięta (ale wymieniam ją i stoi) a woda z miseczki w sypialni, podpijana regularnie (tak myślę, bo część jest na pewno wylewana przez Liluszkowe zabawy <lol> )
- Miss_Monroe
- Moderator
Mojego Bentleya ulubiona miska z wodą (oprócz niej ma jeszcze drugą i fontannę) stoi właśnie koło suchej karmy, więc nie ma na to reguły 
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Karmelem tez pije po psiemu <mrgreen> zaraz po jedzeniu i obok miseczki z chrupkami