*Kostek*Sonia*Rominka*
- Lelka
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
O rany jaka uczta dla oczu <pokłon> Kotełki bez wyjątku boskie <zakochana> <zakochana> <zakochana> Dzięki Elsa 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne wszystkie misie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Czy dziewczynki przyjmują jeszcze życzenia? <oops> Wszystkiego najlepszego dla obu Księżniczek
Elsa, zazdroszczę Ci, że możesz rozwijać swoją pasję, pogłębiać swoją wiedzę, spełniać się w tym co kochasz i do czego masz niesamowity talent. Trzymam kciuki za ukończenie szkoły z najwyższymi notami, oraz wielu sukcesów w fotografii <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Elsa, zazdroszczę Ci, że możesz rozwijać swoją pasję, pogłębiać swoją wiedzę, spełniać się w tym co kochasz i do czego masz niesamowity talent. Trzymam kciuki za ukończenie szkoły z najwyższymi notami, oraz wielu sukcesów w fotografii <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Natashas
Soniaczek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Romcia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kostuś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Piękna ta sesja <serce> Rude pucie, kremowe łapusie i błękitne oczka <serce>
Cuda
Romcia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kostuś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Piękna ta sesja <serce> Rude pucie, kremowe łapusie i błękitne oczka <serce>
Cuda
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nieprzyzwoicie wręcz piękne <zakochana>
Sonia zerkająca zza ściany <zakochana>
I Romcia w całokształcie powalająco piękna <zakochana>
A Kościu, jak pan i władca nad światem <serce>
Cudne zdjęcia, boję się co to będzie po tym kursie.... <strach>
Sonia zerkająca zza ściany <zakochana>
I Romcia w całokształcie powalająco piękna <zakochana>
A Kościu, jak pan i władca nad światem <serce>
Cudne zdjęcia, boję się co to będzie po tym kursie.... <strach>
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Wspaniałe zdjęcia i wspaniałe koty <zakochana> niebieskie oczy mnie zahipnotyzowały <shock> niesamowite spojrzenie <zakochana>
- dagusia
Lofciam wszystkie Twoje kociaste <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Gdzie ja nie bardzo kiedyś do długowłościa i rudości <lol> <lol> <lol>
Elsa wszystkie zdjęcia sa przecudne ale to szczególnie wywołało uśmiech na mojej twarzy
Elsa wszystkie zdjęcia sa przecudne ale to szczególnie wywołało uśmiech na mojej twarzy
Cudna rozrabiara <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> Ja już sobie wyobraziłam jak to wszystko wygląda jak pieczesz ciasto <rotfl> <rotfl>elsa pisze:
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Achhhhhhh, u Was zawsze tak pięknie <serce> Koty masz zjawiskowe Elsa i te Twoje zdjęcia
<serce>
<serce> 
- elsa
Kochane, bardzo mi miło, nawet nie umiem znaleźć słów, żeby Wam odpowiednio podziękować...no dziękuję ogromnie <oops> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Beciu,
Bardzo dziękuję za doping i tyle ogromnie miłych słów! <serce> Jestem wzruszona <serce> Decyzja była łatwa i trudna. Łatwa, bo wiadomo, że fajnie zdobywać wiedzę, aby być lepszym w tym co się kocha robić, a trudna, bo naprawdę cały czas nie wiem jak pogodzę szkołę z pracą i obowiązkami, ale wyszłam z założenia, że jakoś się ułoży, musi. Nie mamy pod ręką dziadków i jesteśmy zdani sami na siebie, ale mam też przyjaciółkę i wiem, że na nią mogę liczyć.
To cały Soniaczek właśnie <serce> Ona i tak wyrosła już z notorycznego kombinatorstwa, została jej ciekawość świata za co po prostu ją uwielbiam!
<serce>
<serce>
Ja tu gadu gadu, a nie ma na to czasu, lecę do Waszych kociastych
Jesteście wszystkie kochane!
Beciu,
To cały Soniaczek właśnie <serce> Ona i tak wyrosła już z notorycznego kombinatorstwa, została jej ciekawość świata za co po prostu ją uwielbiam!
Ja tu gadu gadu, a nie ma na to czasu, lecę do Waszych kociastych
Jesteście wszystkie kochane!
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ja na ten wątek w ogóle nie powinnam wchodzić , za każdym razem
wspaniałe cudowne jedyne w swoim rodzaju , fotograf jest wspaniały , i zazdraszczam <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>