Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
joakar

Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)

Post autor: joakar »

oooo proszę nam wszystko zaraz powiedzieć <!> <!> <!>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Ech... szalone Cioteczki <gwiżdże> <mrgreen>

Ale przecież ja Wam nie mogę tak od razu wszystkiego wyśpiewać jak na spowiedzi... <diabeł>
I pomyśleć że najgłośniej krzyczy ta co nam tyle czasu Ivesa ukrywała :hammer:

Ale niech będzie, ugnę sie trochę Beatko i odpowiem na jedno z pytań Twojej ankiety....
...
... Bryś będzie <mrgreen>
Bo ja Brysie kocham najbardziej na świecie <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Ja tam już się nie mogę doczekać tej czekolady z kremem <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Pięknie wybrnęłaś, brawo <diabeł> <lol>
Ale i tak cieszę się z Tobą <mrgreen>

Ja ma usprawiedliwienie, bo prawie do samego końca nie wiedziałam czy Ives z nami zamieszka.
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Cooooo???? Że Amisia będzie miała rodzeństwo????????? <shock> Egonek MÓJ?????? <oops>

Ale gdyby Egonek trafił pod Amisiowe skrzydła, to tylko kilka kropelek łez bym uroniła (bo ja go kocham bardzo <serce> ) i później cieszyła się ogromniaście, że przybędzie do najwspanialszego domku i będę go widywać na co dzień, ach! <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Pazury zeszły na drugi plan, co tam one w obliczu tak ważnych okoliczności! ;-))

Amisiu, dziękuję ci za profesjonalną opinię, wiedziałam, że na ciebie zawsze można liczyć :kotek: <mrgreen> I na Pańcię to już nie jesteś obrażona, co? Bo wiesz, super chłopaka ci sprawiła, prawdziwa słodycz wśród czekolad <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Cioteczki kochane.... i co ja mam Wam powiedzieć jak Wy już wszystko wiecie... <diabeł>
Nic się na tym forum nie uchowa w tajemnicy :hammer: No normalnie nic.... :hammer: <mrgreen>

Ale że Sonia <mago2> numer jeden to się nie spodziewałam <rotfl> Zawsze mi się wydawało, że palma pierwszeństwa w tej kwestii należy do Yamaszki <shock> <rotfl>

Soniu <pokłon> :kiss:

Wobec tak oczywistych faktów, nie będziemy już robić uników i mylić tropów, tylko z wielką radością ogłaszamy Wam, że już całkiem niedługo (!) zamieszka z nami cudowny czekoladek...
Egon Luna-Gatto*PL <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
z Gangu Ośmiu <mrgreen> który rośnie sobie od dnia urodzin pod opiekuńczymi skrzydłami Dorotki i Jacka <pokłon> :kwiatek: w Sosnowcu, w towarzystwie fantastycznej i przepięknej kociej rodziny <serce> <serce> <serce>

Możecie mi pozazdrościć Cioteczki <roll> Wszystkie te pięknoty widziałam <zakochana> Kocie damy obserwowały z dystansu :-D Ale Intelek pozwolił mi pomiziać swoje wspaniałe futerko <zakochana> I Burijasek też <zakochana> Z Burijaskiem nawet rozmawiałam patrząc mu głęboko w jego piękne oczy <gwiżdże> Na widok F-kluseczek miękło mi serce mniej więcej co trzy sekundy <roll> A E (już) szóstka na czele z Egonkiem rozrabiała tak, że nie sposób było powstrzymać się od ciągłego uśmiechania <roll> Rozbrojona zostałam zupełnie, gdy aż trójka zmęczona fikołkami zasnęła obok mnie <zakochana> otwierając co jakiś czas oczko i sprawdzając czy aby na pewno dalej miziam <mrgreen> Eguś <zakochana> też tam był, co daje mi nadzieję, że nas zaakceptuje i pokocha całym swoim serduszkiem <serce> Tak ja już go pokochałam <serce> <serce> <serce>

Dorotko dziękuję Wam bardzo za zaufanie :kiss: Postaram się z całych sił zapewnić Waszemu skarbowi szczęśliwy i spokojny dom :kotek: <serce>

A Was Cioteczki prosimy o kciuki i ciepłe myśli, by Egonek z Amisią szybko znaleźli wspólny język i stworzyli wspaniałe (mocno kaloryczne <mrgreen> ) rodzeństwo <zakochana>

Ściskamy :hug:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale super! To bedzie idealny duet kremowo-czekoladkowy <zakochana>
No czasem i mnie sie uda cos wyweszyc <mrgreen>
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Gratuluję czakoladka :kwiatek:
Yam miała chwilową niedyspozycję <lol>
Obie z Dorotką jakoś w tym samym czasie zamieściłyście posty. Dorotka, że Egon ma już domek, a Ty że będziesz miała towarzystwo dla Amisi :-)
turmalinka

Post autor: turmalinka »

co ja pacze? bedzie drugie futerko? i taki brak danych??? :hammer: :hammer: :hammer: niedopuszczalne!
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

Jak tu będzie pięknie i smakowicie <serce>
Zablokowany