Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)
Gratuluję :-) maluch jest piękny , a czekolada z kremem to cudowne połączenie :-)
- sandra
- Agilisowy Rezydent
W kiedy Egonek bedzie mógł u was zamieszkać? <mrgreen> Juz chyba jest całkiem duzy
wiec pewnie niedługo <tańczy> Mam nadzieje, ze Amisia polubi braciszka co najmniej tak szybko, jak Sissi swojego <serce>
Swoją droga, nie wierze ze nie masz żadnych zdjeć z tej wizyty u pani Dorotki? <roll> Nikt by sie nie obraził, gdybys pokazała <lol>
Swoją droga, nie wierze ze nie masz żadnych zdjeć z tej wizyty u pani Dorotki? <roll> Nikt by sie nie obraził, gdybys pokazała <lol>
- Neta
Martuś... no więc wyglada na to, że już niedługo będziemy w pewnym sensie rodziną... <mrgreen>fado123 pisze:ja też chce wiedzieć prędziutko .............. woow ale zazdroszczę plosse powiedz coś
- Neta
Ciociu Elsoelsa pisze:Cooooo???? Że Amisia będzie miała rodzeństwo????????? <shock> Egonek MÓJ?????? <oops>
Ale gdyby Egonek trafił pod Amisiowe skrzydła, to tylko kilka kropelek łez bym uroniła (bo ja go kocham bardzo <serce> ) i później cieszyła się ogromniaście, że przybędzie do najwspanialszego domku i będę go widywać na co dzień, ach! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Pazury zeszły na drugi plan, co tam one w obliczu tak ważnych okoliczności!![]()
Amisiu, dziękuję ci za profesjonalną opinię, wiedziałam, że na ciebie zawsze można liczyć<mrgreen> I na Pańcię to już nie jesteś obrażona, co? Bo wiesz, super chłopaka ci sprawiła, prawdziwa słodycz wśród czekolad <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A jak mówisz że Egonek Twój, to będziesz go musiała koniecznie odwiedzić jak już się zadomowi <roll> Ma się rozumieć z aparatem i przy okazji obfocisz
Sprytnie to sobie wymyśliłam, co nie...? <mrgreen>
- Neta
Wygląda na to, że już naprawdę niedługo... <gwiżdże> Właściwie to lada dzień można by odpalić odliczanie... <gwiżdże>sandra pisze:W kiedy Egonek bedzie mógł u was zamieszkać? <mrgreen> Juz chyba jest całkiem duzywiec pewnie niedługo <tańczy> Mam nadzieje, ze Amisia polubi braciszka co najmniej tak szybko, jak Sissi swojego <serce>
A zdjęć nie mam <hm> Ani pół
- sandra
- Agilisowy Rezydent
'Ręce pełne kotow' <serce> <serce> <serce> Pozostaje zazdrościć!
A Egonek hmm urodził sie 23.03, wiec ma juz prawie 17 tygodni! za 5 dni kończy 4 miesiące! To juz chyba bardzo, bardzo niedługo u was zamieszka... <tańczy>
A Egonek hmm urodził sie 23.03, wiec ma juz prawie 17 tygodni! za 5 dni kończy 4 miesiące! To juz chyba bardzo, bardzo niedługo u was zamieszka... <tańczy>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Ja cię ale fantastycznie <ok> hmmm ale taki duży wybór słodkich mordeczek ,ciężko będzie się zdecydowaćNeta pisze:Martuś... no więc wyglada na to, że już niedługo będziemy w pewnym sensie rodziną... <mrgreen>fado123 pisze:ja też chce wiedzieć prędziutko .............. woow ale zazdroszczę plosse powiedz coś
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
<oops> <oops> <oops> a to nieuwaga naszaNeta pisze:A zdjęć nie mam Ani pół Telefon został w kieszeni kurtki, a jak już mnie kotusie otoczyły to nie było jak się ruszyć żeby im nie przeszkadzać No i szkoda było czasu A poza tym ręce i tak miałam cały czas zajęte mizianiem Ręce pełne kotow
ale drogie cioteczki na usprawiedliwienie powiem, że czas nam tak szybko minął, że ledwie Anetka przyjechała, zaraz biegłyśmy na przystanek na busa powrotnego <roll>
przegadałyśmy kilka godzin w towarzystwie 19 kocich ogonków i tak jak mówi Anetka, ręce miałyśmy pełne roboty
Co niektórzy to nawet na chwilę nie pozwolili przestać się miziać nowej cioci
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wow <tańczy> Gratulacje
Kciuki za bezproblemowe dokocenie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Kciuki za bezproblemowe dokocenie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- yamaha
- Genius Loci
Alez tu wiesci, WOW <shock>
<tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Super super super
To kiedy ?
Jutro wieczorem ? <lol>