Krem z czekoladą… Ami Pretty Baloo*PL & Egon Luna-Gatto*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Lelka

Re: Ami Pretty Baloo*PL - moja cudna kremóweczka :)

Post autor: Lelka »

Neta ale cudowne pierwsze spotkanie. 19 ogonkow...zazdraszczam <roll>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Lelka pisze:Neta ale cudowne pierwsze spotkanie. 19 ogonkow...zazdraszczam <roll>
Noooo... 19 <shock> <serce> <serce> <serce> Sama sobie zazdroszczę <gwiżdże>

Tak jak mówi Dorotka...
DorotaK pisze: <oops> <oops> <oops> a to nieuwaga nasza
ale drogie cioteczki na usprawiedliwienie powiem, że czas nam tak szybko minął, że ledwie Anetka przyjechała, zaraz biegłyśmy na przystanek na busa powrotnego <roll>
przegadałyśmy kilka godzin w towarzystwie 19 kocich ogonków i tak jak mówi Anetka, ręce miałyśmy pełne roboty :haha: :haha: :haha:
Co niektórzy to nawet na chwilę nie pozwolili przestać się miziać nowej cioci :kotek: <lol> Enya przykleiła się do Anetki tak, że tak nie mogła się nawet ruszyć, żeby nie budzić koteczki, Elroy leżał z wywalonym brzusiem przez cały czas pilnując czy jest miziany jak należy, nawet Eguś nie mial się jak dopchać i usnął wtulony w bok Elroyka <mrgreen> <mrgreen>
... czas przeleciał jak szalony i niestety ani się nie obejrzałam jak musiałam z żalem opuszczać cudowne kocie królestwo ;-(
Ale co to były za niesamowite i pełne wrażeń godziny <roll> <oops>
Na szczęście za krótką chwilę będę miała możliwość znów zawitać w Luna-Gatto <tańczy> <tańczy> <tańczy>
sandra pisze:'Ręce pełne kotow' <serce> <serce> <serce> Pozostaje zazdrościć!
A Egonek hmm urodził sie 23.03, wiec ma juz prawie 17 tygodni! za 5 dni kończy 4 miesiące! To juz chyba bardzo, bardzo niedługo u was zamieszka... <tańczy>
Sandra wszystko pięknie policzyłaś <mrgreen> I wszystko się zgadza <mrgreen> Już niedługo... <roll> <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Neta

fado123 pisze:
Neta pisze:
fado123 pisze:ja też chce wiedzieć prędziutko .............. woow ale zazdroszczę plosse powiedz coś
Martuś... no więc wyglada na to, że już niedługo będziemy w pewnym sensie rodziną... <mrgreen>
Ja cię ale fantastycznie <ok> hmmm ale taki duży wybór słodkich mordeczek ,ciężko będzie się zdecydować :-D
:-o Ktoś tu chyba niedokładnie przeczytał wszystko na poprzedniej stronie... :hammer: <rotfl> Decyzja zapadła <oops> I tak naprawdę od początku nie mogła być inna <serce>
Ale fakt, że gdybym tylko mogła to porwałabym ze sobą jeszcze przynajmniej słodziaka miziaka Elroyka <zakochana>
Awatar użytkownika
Neta

Dziękujemy Ciociom kochanym za gratulacje :kiss: :roza:
Strasznie nam miło, że się cieszycie razem z nami <tańczy> <tańczy> <tańczy>
I kciukujcie mocno <ok> Prosimy :-) <ok>
yamaha pisze::radocha: :radocha: :radocha:
Alez tu wiesci, WOW <shock>

<tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Super super super

To kiedy ?
Jutro wieczorem ? <lol>
Hahaha.... :haha: Yamaszko... nie jutro jeszcze ;-)) Ale dzień tygodnia się zgadza <gwiżdże>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

:-o Ktoś tu chyba niedokładnie przeczytał wszystko na poprzedniej stronie... :hammer: <rotfl> Decyzja zapadła <oops> I tak naprawdę od początku nie mogła być inna <serce>
Ale fakt, że gdybym tylko mogła to porwałabym ze sobą jeszcze przynajmniej słodziaka miziaka Elroyka <zakochana>[/quote]
Widziałam te małe słodkości niedługo po urodzeniu , i też chciałam trochę wynieść , ale dd to taki szatan że z 2 chyba bym nie dała rady <lol> a egonek sama słodycz ,ale będą super do siebie pasować z kremóweczką ,już nie mogę się doczekać jak zawita u Ciebie , to możemy odliczać ???
Awatar użytkownika
Neta

fado123 pisze:Widziałam te małe słodkości niedługo po urodzeniu , i też chciałam trochę wynieść , ale dd to taki szatan że z 2 chyba bym nie dała rady <lol> a egonek sama słodycz ,ale będą super do siebie pasować z kremóweczką ,już nie mogę się doczekać jak zawita u Ciebie , to możemy odliczać ???
Dorotko... powiemy im? Czy zachowamy coś dla siebie... <roll> :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

powiedzcie nie bądźcie takie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Neta

Czas oczekiwania na braciszka Amisia spędza na ciągłych polowaniach... <mrgreen>

Uwaga Ciocie, kremowy niedźwiedź wkracza na plan z lewej strony ekranu ;-))

Tym razem specjalnie bez muzyczki, bo jak dacie pełną głośność i wytężycie słuch, to na końcu usłyszycie szczekającą Amisię <shock> i jej niezadowolenie z powodu nieupolowania zdobyczy <lol>

Miłego odbioru :-)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

he he słodka ami , don też tak śmiesznie "szczeka " jak bawimy się jego ulubionym piórkiem he he he
Awatar użytkownika
joakar

Post autor: joakar »

<lol> <lol> <lol> Na końcu było: Pańcia, zrób coś! <lol>
Zablokowany